calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

Elmedin opet grmi: Pojma ti nemaš Jano, ovako se radi i sprema! LAKO JE PAMETOVAT, TREBA IZ LAKTA!

Objavio: RHT
30/09/2024 7:40 PM

Elmedin opet grmi: Pojma ti nemaš Jano, to treba iz lakta

Sultan Elmedin je ponovo podigao tenzije u kući, a ovoga puta na meti je bila Jana.

Elmedin opet grmi: Pojma ti nemaš Jano, to treba iz lakta/Foto: Hype

Nakon što je primijetio da nešto nije kako treba, nije se libio da joj skrene pažnju na njene kuhinjske vještine.

“Jano, pojma ti nemaš kako se radi i sprema! Lako je pametovat kad ne znaš kako to ide iz lakta! Treba snage i znanja, nije sve u pričama!” zagrmio je Elmedin, vidno iznerviran što stvari nisu išle po planu.

Fatima je s osmijehom posmatrala ovu situaciju, dok je Jana pokušavala da zadrži mirnoću. Ipak, nije mogla da se suzdrži pa je kratko odgovorila: “Možda ti misliš da nema pojma, ali ovo nije vojni kamp. Svako ima svoj način.”

Njihova međusobna netrpeljivost sve češće izlazi na površinu, a ukućani su se već navikli na slične rasprave koje, čini se, samo dodatno podgrijavaju atmosferu. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

Čitajte i SNEŽANA ĐURIŠIĆ JAVNO ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV! SRAMNO! Pjevačica pobjesnila nakon pitanja o suđenju za MITO! (VIDEO)

Javnost je bila zapanjena kada su se pojavile tvrdnje da je Snežana Đurišić navodno tražila mito od majke Dušana Vukadinovića, takmičara jednog muzičkog šou programa.

ĐURIŠIĆ ODBRUSILA NOVINARKI HYPE  TV

No, sada je Snežana javno odbrusila novinarki Hype  TV nakon pitanja o ovim navodima!

Pitamo se samo da li to ova pjevačica pokušava da zastraši medije? Da nas cenzuriše ili reketira? A, kao ono najgore, da u istom izlaganju vrijeđa vlasnika i glavnog urednika Hype  TV?

Podsjetimo, pjevačica je podnijela tužbu protiv Nate Vukadinović, majke Dušana, koja se oglasila za HYPE  TV BH i otkrila šta se desilo na sudu. U razgovoru sa Sulejmanom Haljevcem Memom, podijelila je detalje o kojima javnost nije bila obaviještena.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS