calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

Iva Grgurić: Produkcija te tjera na najgore! Janjuš me je uvijek želio! Aneli je moj fan! Sha je bruka

Objavio: RHT
30/09/2024 6:19 PM

Iva Grgurić: Janjuš me je uvijek želio! Aneli je moj fan!

Iva Grgurić, poznata rijaliti učesnica, otvoreno je progovorila o negativnim iskustvima sa produkcijom, navodeći da su je često tjerali na ekstremne poteze.

Iva Grgurić: Janjuš me je uvijek želio! Aneli je moj fan!/Foto: Hype

Prema njenim riječima, pritisak unutar rijalitija je ogroman, a ona tvrdi da produkcija forsira najgore moguće situacije kako bi se podigla gledanost.

Dotakla se i odnosa sa Janjušem, rekavši da je on oduvijek pokazivao interes za nju, ali da ga nikada nije shvatala ozbiljno. “Janjuš je uvijek želio nešto više, ali nisam mu davala povoda,” izjavila je Iva.

Komentirala je i Aneli, za koju tvrdi da je njen veliki fan. “Aneli prati svaki moj korak, kao pravi obožavatelj,” dodala je.

Osvrnula se i na Sha, kojeg je oštro kritikovala: “Sha je bruka, stalno pravi gluposti i ne zna se nositi sa situacijama u rijalitiju.” Iva ostaje glasna o onome što se događa iza kulisa. Detaljnije u videu ispod teksta:

Čitajte i SNEŽANA ĐURIŠIĆ JAVNO ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV! SRAMNO! Pjevačica pobjesnila nakon pitanja o suđenju za MITO! (VIDEO)

Javnost je bila zapanjena kada su se pojavile tvrdnje da je Snežana Đurišić navodno tražila mito od majke Dušana Vukadinovića, takmičara jednog muzičkog šou programa.

ĐURIŠIĆ ODBRUSILA NOVINARKI HYPE  TV

No, sada je Snežana javno odbrusila novinarki Hype  TV nakon pitanja o ovim navodima!

Pitamo se samo da li to ova pjevačica pokušava da zastraši medije? Da nas cenzuriše ili reketira? A, kao ono najgore, da u istom izlaganju vrijeđa vlasnika i glavnog urednika Hype TV?

Podsjetimo, pjevačica je podnijela tužbu protiv Nate Vukadinović, majke Dušana, koja se oglasila za HYPE TV BH i otkrila šta se desilo na sudu. U razgovoru sa Sulejmanom Haljevcem Memom, podijelila je detalje o kojima javnost nije bila obaviještena.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS