calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

DUPLO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Čestitke stižu sa svih strana! Miljković ovakav poklon nije mogao ni da sanja! (FOTO)

Objavio: RHT
30/09/2024 5:45 PM

DUPLO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA!

DUPLO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Foto: ATA Images
DUPLO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Foto: ATA Images

Marko Miljković, suprug influenserke i bivše rijaliti učesnice Lune Đogani, danas slavi rođendan.

Naime, Luna je na svom Instagramu objavila njihov zajednički video i uz emotivnu poruku čestitala mužu rođendan.

– Srećan rođendan, mužu moj, prijatelju, ocu moje dece, poslovnom saradniku, asistentu, producentu… Želim ti sve ono čemu maštaš svaki da. Kad si ono tvoje zamišljen, a ja se nerviram. Da ti se svaka želja ispuni, mada mislim da ti je Bog podario sve… Imaš nas, porodicu koja te voli najviše na svetu. I u dobru i u zlu. Da si živ i zdrav.Volim te – napisala je Luna.

Đoganijeva je na drugoj fotografiji koju je podijelila sa pratiocima na pomenutoj mreži uslikala Marka sa njenim poklonom u ruci uz riječi:

– Najjači unikatni poklon – napisala je Đoganijeva.

Pored toga, oni imaju i još jedan razlog za slavlje.

Naime, njihova mlađa ćerka Lana danas je napunila godinu dana. Luna i Marko su organizovali proslavu rođendana i krštenje maloj nasljednici u jednom restoranu u prestonici.

Marko i Luna zarađuju ogroman novac

Rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković otkrili su da su poslije tri godine na društvenoj mreži Jutjub zaradili nevjerovatnih 179.564 evra.

Naime, ovo su podaci od prošle godine, a kako je Marko Miljković objavio analitiku na svom Instagram profilu, podaci govore sljedeće:

Za tri godine prikazivanja intime na društvenoj mreži Jutjub, koja je podrazumijevala svakodnevno snimanje, Marko i Luna su za preko 100 miliona pregleda zaradili blizu 180.000 evra.

“A evo i šta smo zaradili za 100 miliona i tri godine angažovanja na YouTube-u – nije loše, biće bolje. Hvala najjači naši – napisao je Marko pre godinu dana na svom Instagram profilu i postavio statisku gledanja videa, a koliko su još od tada zaradili, zasad nije poznato.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS