calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

EKSKLUZIVNO! Stanislavovo novo auto: Pokloni pljušte, a stara djevojka? Sve na dlanu glamura

Objavio: RHT
30/09/2024 5:30 PM

Stanislavovo novo auto: Pokloni pljušte, a stara djevojka?

Stanislav Krofak je privukao pažnju javnosti novim luksuznim automobilom, koji je stigao kao iznenađenje u njegov život.

Stanislavovo novo auto: Pokloni pljušte, a stara djevojka?/Foto: printscreen

Prema izvorima bliskim njemu, ovaj poklon je došao iznenada, a mnogi se pitaju ko stoji iza toga. Glasine se šire da je auto poklon od misteriozne osobe, dok drugi vjeruju da je riječ o poslovnom uspjehu.

No, pitanje koje najviše intrigira javnost jeste šta se dogodilo sa njegovom bivšom djevojkom, koja je neko vrijeme bila van medijske pažnje. Neki kažu da su i dalje u kontaktu, ali njihova veza nije u fokusu.

Stanislav je ostao suzdržan po pitanju privatnog života, ali nije skrivao oduševljenje novim automobilom. Svi pokloni, blještavilo i raskoš u posljednje vrijeme, dodali su još jedan sloj glamura u njegov život, koji prati sve više obožavatelja na društvenim mrežama. Detaljnije u nastavku:

Čitajte i SNEŽANA ĐURIŠIĆ JAVNO ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV! SRAMNO! Pjevačica pobjesnila nakon pitanja o suđenju za MITO! (VIDEO)

Javnost je bila zapanjena kada su se pojavile tvrdnje da je Snežana Đurišić navodno tražila mito od majke Dušana Vukadinovića, takmičara jednog muzičkog šou programa.

ĐURIŠIĆ ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV

No, sada je Snežana javno odbrusila novinarki Hype TV nakon pitanja o ovim navodima!

Pitamo se samo da li to ova pjevačica pokušava da zastraši medije? Da nas cenzuriše ili reketira? A, kao ono najgore, da u istom izlaganju vrijeđa vlasnika i glavnog urednika Hype TV?

Podsjetimo, pjevačica je podnijela tužbu protiv Nate Vukadinović, majke Dušana, koja se oglasila za HYPE TV BH i otkrila šta se desilo na sudu. U razgovoru sa Sulejmanom Haljevcem Memom, podijelila je detalje o kojima javnost nije bila obaviještena.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS