calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PA KOLIKO SU OŠTETILI ZA SVE GODINE UNAZAD?” Saša Mirković se oglasio nakon što je sud presudio da su Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za 350 miliona! (FOTO) Baka Prase ŽELI TROJKU s Biksi i Va Vanom! Ne prestaje da ŠOKIRA U LAJVU, a evo kako mu je Vanja ODBRUSILA (VIDEO) Spahić: O Ahmedhodžiću odlučio cijeli savez, pojedini na pokvaren način pokušavaju dovesti nekoga u reprezentaciju SNEŽANA ĐURIŠIĆ JAVNO ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV! SRAMNO! Pjevačica pobjesnila nakon pitanja o suđenju za MITO! (VIDEO) EKSKLUZIVNI VIDEO HYPE TV MELINE I HARISA NAKON SUĐENJA! Evo kako je kreatorka izgledala, dok je Haris bio vidno uznemiren! (VIDEO) ZBOG OVOG ČOVJEKA SE STOJA AUTOMOBILOM ZAKUCALA U BETONSKI ZID! Pjevačica otkrila kako je ispeglala svađu s partnerom: Čekala ga je zamka… Bosanka koja je bila 10 godina u vezi s Berluskonijem otkrila sočne detalje iz kreveta: Nosila njegovo dijete! NAŠLA SPAS U ISLAMU ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI?! Pjevačica javno progovorila o trudnoći i porodičnim planovima OPŠTI KARAMBOL U RIJALITIJU! Svi ga opkolili kad je počeo praviti haos! OVO JE RAZLOG ZA VELIKU FRKU Ustavni sud presudio! Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za više od 350 miliona dinara! Slijede krivične prijave! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin izvršio nadzor nad pripremanjem “razgaluše”: “Sad je namjerno neću napraviti dobro” MELINA SE, IPAK, POJAVILA NA SUĐENJU! Haris Džinović bijesan nakon ročišta o podjeli imovine! Evo ko je došao po njega! EKSKLUZIVNO HYPE TV! (FOTO) SKANDALČINA! Ša slagao Mionu o odnosu sa Ivom Ilić U JEKU PRIČE O RAZVODU MILAN KALINIĆ PROGOVORIO O KOLEGINICI! Glumac ekskluzivno za Hype TV: “Ona će zauvijek biti dio mog života” (VIDEO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez saopštio spisak igrača za napad na Njemačku i Mađarsku: VELIKE PROMJENE U IGRAČKOM KADRU! Drama u Nahorevu: Sjekirom napao suprugu pa nasrnuo i na dispečera ViK-a, kojeg je posjekao po ruci

Šemsa Suljaković skromno obilježila rođendan: FEŠTU NIKAKO NISAM MOGLA IZBJEĆI

Objavio: RHT
30/09/2024 11:30 AM

Šemsa Suljaković skromno obilježila rođendan

U novu godinu života 29. septembra, ukročila je legenda muzičke scene, Šemsa Suljaković.

Kaže, skromno obilježila svoj rođendan.

Šemsa Suljaković skromno obilježila rođendan

– Nikada nisam voljela rođendanska slavlja. Uvijek bi, moji bližnji na taj datum upriličili feštu. Trenutno sam u Švedskoj ali opet, svečanu večeru, nisam mogla izbjeći – kazala nam je Šemsa, na kojoj ni životna dob, ni neuredan pjevački život, nisu ostavili traga.

Kako nisu, simpatično u svom stilu, dodala je Šemsa.

– Genetika je to, ali Boga mi sve više uživam u tišini, šetnji, prirodi… Prezasićena sam buke. Pjevanje može ali kada ja to poželim da prihvatim.

A, ponuda za angažmane ima na pretek, dodala je ona.

Poželjeli smo joj još mnogo životnih i pjevački godina da doživi. Da i dalje uživa u veličanstvenoj popularnosti a ostane kao do sada jednostavna persona.

Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH

Pročitajte i: Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH.

Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i Foto: Avaz.ba

U prodaju je puštena fudbalska videoigra EA FC 25, koja je najnovije izdanje FIFA-e.

U okviru ove igrice nalazi se 58 fudbalera iz BiH, ali i dvije fudbalerke.

Oni su podijeljeni u kategorije od zlatnog, kao najbolje kategorije, preko srebrenih i bronzanih kao najlošijih.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Naj-portal/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS