calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin izvršio nadzor nad pripremanjem “razgaluše”: “Sad je namjerno neću napraviti dobro” MELINA SE, IPAK, POJAVILA NA SUĐENJU! Haris Džinović bijesan nakon ročišta o podjeli imovine! Evo ko je došao po njega! EKSKLUZIVNO HYPE TV! (FOTO) SKANDALČINA! Ša slagao Mionu o odnosu sa Ivom Ilić U JEKU PRIČE O RAZVODU MILAN KALINIĆ PROGOVORIO O KOLEGINICI! Glumac ekskluzivno za Hype TV: “Ona će zauvijek biti dio mog života” (VIDEO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez saopštio spisak igrača za napad na Njemačku i Mađarsku: VELIKE PROMJENE U IGRAČKOM KADRU! Drama u Nahorevu: Sjekirom napao suprugu pa nasrnuo i na dispečera ViK-a, kojeg je posjekao po ruci KARIĆ PODIVLJAO U RIJALITIJU! KRŠIO I LOMIO sve pred sobom! Prizor polarnog medvjeda kako spava postao viralan: “Neko mu treba donijeti dekicu” Otkrivena MONSTRUOZNA LAŽ! AFERA Terze i Sofije dogovorena sa trudnom Milicom?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ Nastavljena potraga za nestalim mladićem u Mostaru OBEZBJEĐENJE PONOVO INTERVENISALO U RIJALITIJU! Haos u Šimanovcima Šemsa Suljaković skromno obilježila rođendan: FEŠTU NIKAKO NISAM MOGLA IZBJEĆI ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: E živote moj, da mi je sad ponovo malo otići do Neuma! “OPERI, PA PROSTRI” (VIDEO) Indira se ne odvaja od bivšeg muža: Ne obećavam da ću te usrećiti na ovom svijetu Nedim Sladić objavio vremensku prognozu za početak oktobra: Temperature zraka nastavljaju učestalo oscilirati RIJALITI IGRAČI KOJI SU POKUŠALI SUICID U RIJALITIJU: Koliko NULA opere blato s obraza? STRAVIČNA BROJKA!

Sudar četiri vozila u tunelu Oštrik: Formirane kilometarske kolone na ulazu u Sarajevo

Objavio: RHT
30/09/2024 9:45 AM

Sudar četiri vozila u tunelu Oštrik

Sudar četiri vozila u tunelu Oštrik / Foto: Avaz

Foto: Avaz

Zbog saobraćajne neseće koja se dogodila u tunelu Oštrik na sarajevskoj zaobilaznici došlo je do velikih gužvi i novog saobraćajnog kolapsa.

Sudar četiri vozila u tunelu Oštrik

Nesreća se dogodila u 7:20 sati u tunelu Oštrik u kojoj su sudjelovala četiri vozila. Zbog ove nesreće se usporeno saobraća na pravcu Sarajevo sjever – petlja Butile.

Zbog toga su formirane kilometarske kolone.

Gužve su i na zaobilaznici od Vogošće prema Sarajevu.

Kolone vozila se formiraju i na naplatnim kućicama na ulazu u Sarajevo iz pravcu Vogošće.

Bivši italijanski fudbaler (43) pronađen mrtav u hotelu

Pročitajte i: Bivši italijanski fudbaler (43) pronađen mrtav u hotelu.

Hitna pomoć je brzo stigla i pokušala reanimaciju, ali je nažalost mogla samo da konstatuje smrt

Italijanski fudbaler (43) pronađen mrtav / Foto: Platforma X

Foto: Platforma X

Nekadašnji fudbaler Kaljarija Andrea Kapone (43) pronađen je mrtav u hotelskoj sobi, prenose italijanski mediji.

Navodno, on je pronađen sa povredom na vratu, a sumnja se da je ona nastala nakon pada.

Italijanska “Gazeta” je navela da je pomenuti nekadašnji fudbaler prethodnu noć proveo sa društvom na zabavi, dok je preminuo narednog jutra.

Više saznajte OVDJE.

Bračni par pokušao da proda bebu

Pročitajte i: Bračni par pokušao da proda bebu.

Bračni par pokušao da proda bebu Foto:Nezavisne.com

Bračni par u Arkanzasu uhapšen je nakon što su navodno pokušali da prodaju svoju dvomjesečnu bebu za paket piva i ček od 1.000 dolara.

Bebini roditelji, Darijen Urban (21) i Šajlin Elers (20), uhapšeni su nakon što je menadžer kampa u okrugu Benton pozvao lokalnu policiju da bi prijavio incident, prenosi CBS News.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Avaz/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS