calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin izvršio nadzor nad pripremanjem “razgaluše”: “Sad je namjerno neću napraviti dobro” MELINA SE, IPAK, POJAVILA NA SUĐENJU! Haris Džinović bijesan nakon ročišta o podjeli imovine! Evo ko je došao po njega! EKSKLUZIVNO HYPE TV! (FOTO) SKANDALČINA! Ša slagao Mionu o odnosu sa Ivom Ilić U JEKU PRIČE O RAZVODU MILAN KALINIĆ PROGOVORIO O KOLEGINICI! Glumac ekskluzivno za Hype TV: “Ona će zauvijek biti dio mog života” (VIDEO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez saopštio spisak igrača za napad na Njemačku i Mađarsku: VELIKE PROMJENE U IGRAČKOM KADRU! Drama u Nahorevu: Sjekirom napao suprugu pa nasrnuo i na dispečera ViK-a, kojeg je posjekao po ruci KARIĆ PODIVLJAO U RIJALITIJU! KRŠIO I LOMIO sve pred sobom! Prizor polarnog medvjeda kako spava postao viralan: “Neko mu treba donijeti dekicu” Otkrivena MONSTRUOZNA LAŽ! AFERA Terze i Sofije dogovorena sa trudnom Milicom?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ Nastavljena potraga za nestalim mladićem u Mostaru OBEZBJEĐENJE PONOVO INTERVENISALO U RIJALITIJU! Haos u Šimanovcima Šemsa Suljaković skromno obilježila rođendan: FEŠTU NIKAKO NISAM MOGLA IZBJEĆI ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: E živote moj, da mi je sad ponovo malo otići do Neuma! “OPERI, PA PROSTRI” (VIDEO) Indira se ne odvaja od bivšeg muža: Ne obećavam da ću te usrećiti na ovom svijetu Nedim Sladić objavio vremensku prognozu za početak oktobra: Temperature zraka nastavljaju učestalo oscilirati RIJALITI IGRAČI KOJI SU POKUŠALI SUICID U RIJALITIJU: Koliko NULA opere blato s obraza? STRAVIČNA BROJKA!

“Sklepaj nekoj dijete, da se ostvariš kao roditelj!” Terza i Ša PRED DISKVALIFIKACIJOM! “Tvoju Mionu su punili lijepo”

Objavio: RHT
30/09/2024 10:15 AM

Terza i Ša PRED DISKVALIFIKACIJOM

Nenad Aleksić Ša i Borislav Terzić Terza zaratili su žestoko, te je zamalo došlo i do tučnjave.

Foto: Yt – Zadruga

Naime, pale su teške riječi, a Terza koji je javno prevario svoju trudnu djevojku osilio se, te je prozivao Ša da ne može da bude otac:

Terza i Ša PRED DISKVALIFIKACIJOM

“Tvoju Mionu su punili lijepo. Što tako nisi pričao sa Stanislavom! J*baću i tebe i Mionu” – vikao je Terza ubjeđen da je zvijezda rijalitija, jer je ove sezone on “preljubnik”.

Podsjetimo, Terza, do juče neprimjetan, danas je glavna tema rijalitija u kom je prevario svoju trudnu djevojku. Iako to i dalje poriče, kamere su ipak snimile njegovu izdaju.

Dakle, sraman video tučnjeve, jezivih prozivki i promovisanje prevare koja je očigledno neminovna da bi se bio primjećeni rijaliti učesnik i ove sezone je glavna tema.

Tako je do juče nevidljivi Terza sada “glavni frajer” u rijalitiju.

Uzmi sklepaj nekoj dijete, da se ostvariš kao roditelj” – dodao je Terza.

ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Stvarno si slatka do neba! SULTAN ODUŠEVLJEN OVOM “NOVOM” DJEVOJKOM

Pročitajte i: ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Stvarno si slatka do neba! SULTAN ODUŠEVLJEN OVOM “NOVOM” DJEVOJKOM.

Foto: Hype

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Elmedin: Stvarno si slatka

Sultan iz Gornje Višnjice i ponovo je aktivan na društvenim mrežama.

“Stvarno si slatka do neba” – istakao je – između ostalog, Elmedin sagovornici.

Jednostavno, Sultan je oduševljen ovom “novom” djevojkom…

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu:

Podsjetimo, prethodni mjesec, poslije žestokih napada na glavu kuće iz Gornje Višnjice, Elmedin je otišao u policiju i prijavio sve one koji su vrijeđeli njega i njegovu porodicu na društvenim mrežama…

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS