calendar

Subota 28. Septembar, 2023

Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje

Objavio: RHT
27/09/2024 11:55 PM

Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje

Hrvatski novinar Aleksandar Stanković široj javnosti je poznat po kultnoj emisiji „Nedjeljom u 2”, u kojoj je ugostio najznačajnije ličnosti regiona, iz svih sfera javnog života.

Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje/Foto: Laguna

Čuven je po svom britkom jeziku. Kao i direktnim pitanjima, zbog kojeg su sagovornici uvijek dolazili sa dozom straha. Aleksandar je mnoge iznenadio kada je progovorio o zdravstvenim problemima koji su ga u stopu pratili.

Dok je pokušavao da nađe rješenje, pa i spas, trudio se da niko ne primijeti kakvu muku ima.

Aleksandar Stanković prošle godine pred javnost je izašao sa knjigom „Iz svoje kože: Život s depresijom”, koju je u Beogradu predstavio na Svjetski dan mentalnog zdravlja.

“Depresija je kada tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje. To nije tuga zbog nesrećne ljubavi, ni loše raspoloženje zbog neke gluposti. Depresija je potreba da izađeš iz svoje kože”, navodi ugledni novinar. On je bez zadrške progovorio o teškom periodu kroz koji je prošao.

Njegovu iskrenu i dobru namjeru da progovori o jednoj tabu temi toliko prisutnoj u savremenom društvu i pomogne onima koji su u sličnoj situaciji da shvate da nisu sami, čitaoci su prepoznali i nagradili povjerenjem.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS