calendar

Petak 27. Septembar, 2023

Gagi Mijatov otkriva tajne: Izbačen sam jer nisam htio gej aferu sa Urošem

Objavio: RHT
27/09/2024 9:10 PM

Izbačen sam jer nisam htio gej aferu sa Urošem

Gagi Mijatov je nedavno izazvao buru svojim tvrdnjama nakon što je izbačen iz rijalitija.

Izbačen sam jer nisam htio gej aferu sa Urošem/Foto: printscreen

Prema njegovim riječima, glavni razlog njegovog izbacivanja bio je odbijanje da uđe u gej aferu s Urošem Stanićem, što je, kako tvrdi, bilo planirano od strane produkcije.

Izbačen sam jer nisam htio da igram ulogu u namještenoj gej aferi s Urošem. Sve se štima unaprijed, a ja nisam želio da budem dio toga – izjavio je Gagi u jednom intervjuu.
Dodao je da su neki učesnici poput Sha dobro prihvaćeni jer igraju po pravilima produkcije, dok se sumnjičavo osvrnuo na Mionu, naglašavajući da je njena uloga u rijalitiju također podložna manipulacijama.

Sha je dobar, igra pametno, ali šta je s Mionom? Sve se kontrolira – kazao je Mijatov.
Njegove tvrdnje su izazvale kontroverze, a mnogi sada preispituju iskrenost rijalitija i odnose među učesnicima. Detaljnije u videu ispod:

Čitajte i Enes Begović nakon porodične tragedije: JA SAM NEKO KO VJERUJE U DRAGOG BOGA I BOŽIJE ODREĐENJE

Poznati bh. i regionalni pjevač narodne muzike Enes Begović, nakon porodične tragedije koja ga je zadesila, skupio je svu svoju snagu i ponovno se vratio pjesmi i nastupima. A na veliko zadovoljstvo i radost njegovih mnogobrojnih fanova.

Još jedan festival „Ilidža“ je iza Vas, a na tom festivalu predstavili ste jednu novu pjesmu. Možda Vašu novu muzičku ličnu kartu?

– Moj prvi nastup bio je u Ilijašu, a nastup je bio jako emotivan, nabijen nekim unutrašnjim emocijama, a kako sam vidio i publika je zaista bila pod dojmom. Bio je to red suza, red, smijeha, red pjesme. U jednom momentu su me emocije shrvale i pobijedile, ali nisam se dao. Ja sam neko ko vjeruje u dragog Boga, vjerujem u Božije određenje, tako da zaista na tu temu ne bih mnogo više da pričam. A, ta pjesma koju sam pjevao na Ilidži ne bih se složio sa tobom da će mi biti lična karta.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS