calendar

Petak 27. Septembar, 2023

FATIMA POKAZALA ZNANJE! Ja sam najpametnija u Gornjoj Višnjici

Objavio: RHT
27/09/2024 6:00 PM

FATIMA POKAZALA ZNANJE! Ja sam najpametnija u Gornjoj Višnjici

Fatima je nedavno izazvala pravu pažnju u Gornjoj Višnjici kada je odlučno izjavila da je ona najpametnija u svom selu.

Foto: Hype

Njene tvrdnje nisu došle bez razloga – Fatima se istaknula svojim poznavanjem raznih tema, od svakodnevnih životnih problema do komplikovanih društvenih pitanja.

“Ja sam najpametnija u Gornjoj Višnjici, neka svi znaju. Kad treba nešto riješiti, svi dolaze kod mene po savjet,” rekla je samouvjereno pred okupljenima. Neki su se začudili njenom stavu, dok su drugi samo klimali glavom, znajući da Fatima uvijek ima rješenje za svaku situaciju.

Njena praktična inteligencija i sposobnost da brzo donosi odluke stekle su joj ugled među komšijama, ali i poneki komentar zavisti. Bez obzira na to, Fatima ne pokazuje znakove usporavanja, već je spremna i dalje dokazivati svoje znanje i iskustvo svima u Gornjoj Višnjici. Detaljnije u videu ispod:

Čitajte i Enes Begović nakon porodične tragedije: JA SAM NEKO KO VJERUJE U DRAGOG BOGA I BOŽIJE ODREĐENJE

Poznati bh. i regionalni pjevač narodne muzike Enes Begović, nakon porodične tragedije koja ga je zadesila, skupio je svu svoju snagu i ponovno se vratio pjesmi i nastupima. A na veliko zadovoljstvo i radost njegovih mnogobrojnih fanova.

Još jedan festival „Ilidža“ je iza Vas, a na tom festivalu predstavili ste jednu novu pjesmu. Možda Vašu novu muzičku ličnu kartu?

– Moj prvi nastup bio je u Ilijašu, a nastup je bio jako emotivan, nabijen nekim unutrašnjim emocijama, a kako sam vidio i publika je zaista bila pod dojmom. Bio je to red suza, red, smijeha, red pjesme. U jednom momentu su me emocije shrvale i pobijedile, ali nisam se dao. Ja sam neko ko vjeruje u dragog Boga, vjerujem u Božije određenje, tako da zaista na tu temu ne bih mnogo više da pričam. A, ta pjesma koju sam pjevao na Ilidži ne bih se složio sa tobom da će mi biti lična karta.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS