calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
MAJA URNISALA TERZU! Otkrila da se čuje sa Milicom ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Elme mi je napravio život dobrim! “Meni ne treba puno, samo da me neko fino pogleda, a kad mi još “zatepa”, ja…” (VIDEO) TERZI PRIJETI IZBACIVANJE IZ RIJALITIJA: Idem da odmorim malo, ne smeta mi… “NISAM SE ODVAJAO OD NJENOG KOVČEGA!” Nikad potresnija ispovijest rijaliti učesnika Lazara Jeremića u SHOWBLIZ-U! “Mama je krila da ima TUMORE PO CIJELOM TIJELU!” Aca Lukas održao još jedan spektakularan nastup u našem glavnom gradu: Hvala Sarajevo, osjećao sam se kao kod kuće (VIDEO) Olimpijski šampion objavio da umire: Koliko god da se čini neprirodno, to je prirodno! “BOŽE, SAMO DA OVAJ PUT PROGUTA!” Anđela predmet ŠPRDNJE NA MREŽAMA zbog odnosa sa Gastozom Naučnici tvrde da ovo voće podmlađuje mozak i srce! NOVA GNUSNA VRIJEĐANJA U RIJALITIJU! Razjarenu učesnicu obezbjeđenje jedva smirilo… POČEO 3. MUNDIJAL PRIJATELJSTVA “ULCINJ 2024.” Faruk Hadžibegić ekskluzivno za “Hype”: Ovo treba doživjeti! REPREZENTACIJA BIH MOŽE IGRATI PUNO BOLJE Dnevni horoskop za nedjelju, 20. oktobar 2024: Djevicu očekuju neplanirane obaveze, Lav prilično iscrpljen, Strijelac spreman za akciju, a Vi? SKANDALOZNO! Maja otkrila sve o AFERI sa Gastozom! Hoće li ovo totalno uništiti Anđelu? OSULA DRVLJE I KAMENJE PO CRNOGORKI MILICA NAKON POROĐAJA SA BEBOM ULAZI U RIJALITI?! Procurile šokantne informacije – javnost zanijemila nakon njenog priznanja! “DOBIĆEŠ PAR ŠAMARA OD NAŠIH DRUGOVA DOLE!” Rijaliti takmičar dobiva prijetnje zbog Aneli (FOTO) Senidah doživjela neprijatnost na nastupu: Obezbjeđenje moralo reagovati ZOLA PRIPREMIO PAKAO KULIĆIMA! Miljana ni ne sluti šta njen bivši radi u Srbiji

Al Paćinova djevojka proslavila 31. rođendan, loši komentari ne izostaju: Izgleda kao beskućnik pored nje

Objavio: RHT
27/09/2024 2:30 PM

Al Paćinova djevojka proslavila 31. rođendan

Legendarni glumac, koji je za svoj rad osvojio brojne nagrade i dostigao vrhove glume, Al Paćino, ne izostaje sa žurki iako je u 84. godini.

Naime, njegova djevojka Nur Alfalah proslavila je svoj 31. rođendan uz pravu žurku sa najbližima i tortom na tri sprata.

Al Paćinova djevojka proslavila 31. rođendan

Snimak sa rođendana, kao i neke fotografije koje pokazuju kako su se dobro provodili, objavila je njena sestra Sofija. Na snimku se vidi da glumac i njegova djevojka, sa kojom je dobio dijete prošle godine, dijele glavni trenutak rođendana – duvanje svjećica na torti.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Noor (@nooralfallah)

Dok “navijaju” u pozadini, Al Paćino se trudi da bude od prave pomoći Nuri i oduva sve svjećice, a ubrzo je uslijedio i aplauz, nakon čega se vidi osmijeh Oskarom nagrađenog glumca.

Imaju dijete

Iako se činilo da se njegova ljubav sa Nuri ne ispituje više, to i nije slučaj. Ovaj snimak je sve viralniji. Pa se već sluti da će ponovo biti meta osuda zbog razlike u godinama, naročito ona.

Mnogi na mrežama sumnjaju u njenu ljubav prema glumcu, pa čak i nakon što je sa njim dobila dijete.

Iako nisu u braku, njihova veza i dalje je po svemu sudeći jaka. A bila je na “klimavim nožicama” nakon porođaja, kada je glumac ipak želio da bude siguran da je dijete njegovo, pa zatražio da se uradi DNK test.

Čitajte i ZOLA SLAVI DOK MILJANA PREKIDA TRUDNOĆU: Šokantno oglašavanje nakon skandalozne odluke (FOTO)

Bivši učesnik rijalitija Marko Janjušević Janjuš nedavno je stavio tačku na svoju rijaliti-karijeru i ponovo otvorio bar u Njemačkoj. Lokal je nazvao po svojoj kćerki Kruni.

ZOLA SLAVI DOK MILJANA PREKIDA TRUDNOĆU

Janjuš je odlučio da angažuje usluge svog prijatelja Lazara Čolića Zole, koji se bavi di-džejingom.

Tim povodom bivši učesnik rijalitija oglasio se na društvenoj mreži Instagram. Tamo je pozvao sve fanove rijalitija da dođu i provesele se uz Zolu. 

– Velika mi je želja bila da Zolu vratim na pravi put i da se bavi onim što najbolje radi… A znam da radi odlično… Rezervišite mjesto na vrijeme, stiže veliki Zolander, princ Dervente i nesuđeni zet Niša… – napisao je Janjušević putem storija na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/cdm.me/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS