calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SOFIJI I TERZI STIŽU LOŠE VIJESTI OD MILICE Ovo će potpuno promeniti tok rijalitija! HAOS U NAJAVI Poslije GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST U NAŠOJ EMISIJI! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! Belgijski kralj Filip poručio papi Franji da poduzme akcije u rješavanju seksualnih zlostavljanja Al Paćinova djevojka proslavila 31. rođendan, loši komentari ne izostaju: Izgleda kao beskućnik pored nje Ovu hranu treba izbjegavati za večeru Merkur ulazi u Vagu: Tri znaka očekuje pozitivan period do 13. oktobra “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE!” DISKVALIFIKOVANA SARA STIJOVIĆ: “Imala sam 9 EPI NAPADA!” PRVI EKSKLUZIVNI INTERVJU za HYPE TV! (VIDEO) “BREAKING BAD” U BORU – OTKRIVENE DVIJE LABORATORIJE ZA PROIZVODNJU METAMFETAMINA PJEVAČICA OPLELA PO UČESNICIMA RIJALITIJA! Bez blama objelodanila sve: “Malo mi je to tužno” Suprug žestoko napao Kardi B: Spavala si s drugim dok si bila trudna ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima se žalila Elmedinu i Jani da je polomi škola! “Nemoj kukaj, kako je drugima” Mujče Durić: “Tuđina” je himna naše dijaspore, svi čekamo da dođemo u svoju avliju Stanislav srušio INSTAGRAM najnovijom objavom! NJEGOVE BIVŠE DJEVOJKE ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM! “NISAM IZGUBILA DIJETE!” Velika ispovijest Gabrijele Pejčev poslije medijske ilegale: “To me je najviše povrijedilo!” Pjevačica otvorila dušu! Baby Lasagna pred nastup u našem glavnom gradu: Sarajevo je grad iz mašte, o njemu čitam u knjigama Indira u novoj avanturi s (bivšim) suprugom, zbunila je fanove: Jeste li opet zajedno?

TRAGEDIJA Na ritualnom kupanju utopilo se 37 djece

Objavio: RHT
27/09/2024 10:45 AM

Utopilo se 37 djece

Foto: Nezavisne novine

Najmanje 46 osoba, uključujući 37 djece i sedam žena, utopilo se u rijekama i jezerima tokom hinduističkog vjerskog festivala na istoku Indije.

Utopilo se 37 djece

U posljednja 24 sata potvrđeni su smrtni slučajevi u 15 okruga.

“Zvaničnik za upravljanje katastrofama izjavio je da su nastradali tokom ritualnog kupanja u rijekama i jezerima nabujalim uslijed nedavnih poplava”, navodi “BBC”.

Trodnevnim festivalom Jivitputrika svake godine slavi se blagostanje djece. Tokom festivala majke poste “zarad dobrobiti svoje djece”.

Vlasti upozoravaju na pojavu da mnoge osobe ignorišu povećan vodostaj rijeka.

Strahuje se i da bi broj poginulih mogao da raste.

Uskoro dolazi promjena vremena koja će spustiti temperature za 15 stepeni Celzijusa

Pročitajte i: Uskoro dolazi promjena vremena koja će spustiti temperature za 15 stepeni Celzijusa: Najavljen i snijeg!

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno sunčano vrijeme, dok nas za vikend očekuje promjena.

Foto: Pintare

Temperature zraka izmjerene u 8 sati iznosile su: Bjelašnica 8; Sokolac 9; Srebrenica 13; Ivan Sedlo i Zenica 14; Zvornik 15; Bugojno, Široki Brijeg i Tuzla 16; Mostar, Sarajevo i Trebinje 17; Bijeljina, Doboj, Drvar, Livno i Prijedor 18; Jajce 19; Bihać i Gradačac 21; Banja Luka i Neum 22; Sanski Most 23°C.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30 stepeni.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(BBC/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS