calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Procurio snimak dogovora sa Anđelom kada ulaze u vezu zbog rijalitija? Izgradnja južne tribine stadiona “Grbavica” odvijat će se u fazama Mensur URNISAO Filipa Cara! Koji je razlog ovakve mržnje? TERZA SAZNAO DA GA JE OSTAVILA MILICA: “Sve radim transparentno, a ne kao tvoja djevojka! Enes Begović nakon porodične tragedije: JA SAM NEKO KO VJERUJE U DRAGOG BOGA I BOŽIJE ODREĐENJE Prof. dr. Nikica Gabrić: Jednako sam zahvalan i onima koji mi nisu pomagali! EMINENTNI OČNI HIRURG SKANDAL NA KONCERTU TEE TAIROVIĆ! Azis pjevačicu nazvao GALENA (VIDEO) “ZA 500 EURA ME JAŠETE!” Uroš Stanić lomi i razbija po rijalitiju! Otkrio TAJNE DETALJE IZ UGOVORA: “Izvedite me odavde” PRVO I JEDINO GOSTOVANJE EKSKLUZIVNO NA HYPE TV! Anja Bla o UDAJI: “Kada se ZALJUBIM izgubim SVAKI KRITERIJUM (VIDEO) “Glenn Miller Orchestra” stiže u BKC: Evo kakve muzičke legende će svirati u Sarajevu Bajern novog Milera traži uz pomoć vještačke inteligencije SOFIJI I TERZI STIŽU LOŠE VIJESTI OD MILICE Ovo će potpuno promeniti tok rijalitija! HAOS U NAJAVI Poslije GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST U NAŠOJ EMISIJI! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! Belgijski kralj Filip poručio papi Franji da poduzme akcije u rješavanju seksualnih zlostavljanja Al Paćinova djevojka proslavila 31. rođendan, loši komentari ne izostaju: Izgleda kao beskućnik pored nje Ovu hranu treba izbjegavati za večeru

Indira u novoj avanturi s (bivšim) suprugom, zbunila je fanove: Jeste li opet zajedno?

Objavio: RHT
27/09/2024 11:30 AM

Indira u novoj avanturi s (bivšim) suprugom

Indira sa MiroslavomIndira sa Miroslavom

Pjevačica Indira Levak krajem jula je na Instagramu najavila da se razvodi.

Indira u novoj avanturi s (bivšim) suprugom

“Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote nezavisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji”, napisala je pjevačica tada.

Danas, pak, stiže zbunjujuća objava.

Indira je objavila sliku baš s Miroslavom.

“Avantura zove me. Via Monako”, napisala je ispod slike na kojoj sa Miroslavom pozira ispred motocikla.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

Oboje su bili nasmijani.

A fanovi su zbunjeni.

“Pa jeste li opet zajedno”, glasilo je jedno od pitanja.

Neki su ih podržali.

“Samo naprijed. Ljubav pobjeđuje”, napisala je obožavateljka.

Pitanje svih pitanja je – da li je Miroslav bivši ili sadašnji?

Čitajte i ZOLA SLAVI DOK MILJANA PREKIDA TRUDNOĆU: Šokantno oglašavanje nakon skandalozne odluke (FOTO)

Bivši učesnik rijalitija Marko Janjušević Janjuš nedavno je stavio tačku na svoju rijaliti-karijeru i ponovo otvorio bar u Njemačkoj. Lokal je nazvao po svojoj kćerki Kruni.

ZOLA SLAVI DOK MILJANA PREKIDA TRUDNOĆU

Janjuš je odlučio da angažuje usluge svog prijatelja Lazara Čolića Zole, koji se bavi di-džejingom.

Tim povodom bivši učesnik rijalitija oglasio se na društvenoj mreži Instagram. Tamo je pozvao sve fanove rijalitija da dođu i provesele se uz Zolu. 

– Velika mi je želja bila da Zolu vratim na pravi put i da se bavi onim što najbolje radi… A znam da radi odlično… Rezervišite mjesto na vrijeme, stiže veliki Zolander, princ Dervente i nesuđeni zet Niša… – napisao je Janjušević putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Zola se oglasio nakon Janjuša i potrvdio svoj nastup, koji je zakazan za sutra, 27. septembar ove godine. Uz ovu objavu, Čolić je postavio i pjesmu “Muškarčina”…

Rođendan i abortus

Inače, ova vijest dolazi nakon saznanja da Miljana Kulić ipak ide na abortus. Naime, Kulić je juče proslavila svoj rođendan, a kako joj Zola nije poslao ni čestitku, a ni poklon, odlučila je da prekine svoju trudnoću.

– Hoću da idem na kiretažu čim svane… – ponavljala je Miljana, dok je lila gorke suze.

A Ivan Marinković ju je ubeđivao da to ne radi.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/cdm.me/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS