calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je već previše za ženska srca: Goli Dejvid Bekam se snimao u teretani, sve pršti od energije Ovo su znaci da je dijete žrtva nasilja na internetu: Na jedan detalj posebno obratite pažnju Drama u Banjaluci: Muškarca nemilosrdno šutali nogama, stigla je policija Sve polude za Gastozom! I dan danas Luna ludi? Ljepotica je pristala da bude treća, ali ima svoje uslove? Može li ih Elmedin ispuniti? “MI SMO NAJBOLJI TANDEM” Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu: “Saša Mirković nas je ponovo spojio” “NE MOGU DA GA TRPIM”: Isplivala istina o vezi Tanje Savić i Muhameda, evo šta se dešava iza zatvorenih vrata Marija Šerifović najavljuje koncert u Zetri: U Sarajevu sam kod kuće Da čovjek ne povjeruje! Znate li koji put Miljana Kulić ide na abortus? Na Zemlju stigao signal iz svemira: Putovao osam milijardi godina (VIDEO) Rada Manojlović “pukla”: Pjevala pod šatorom, “sijevao” donji veš, ali od bakšiša ni traga ni glasa (VIDEO) GLUMAC I KOMPOZITOR ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Zbog mizernog iznosa penzije čupa kosu sa glave, plače i cvili ACA LUKAS MISTERIOZNOM PORUKOM BACIO SVE U REBUS! Najveća zvijezda Balkana zbunila pratioce! Šta to sprema? (VIDEO) KATARINA ŽIVKOVIĆ PO PRVI PUT POKAZALA SINA! Pjevačica u provokativnoj kombinaciji sa ogromnim dekolteom, nasljednik u kolicama Filip otvoreno o svemu! Ko je kriv za raskid? Ko uporno pokušava da mu ime okalja? “PRODUKCIJA I DALJE NAMIJEŠTA I MONTIRA?” Anđela Đuričić PONOVO UHVAĆENA U LAŽI! Skandalozno! Zaboravila je šta je pričala

SEKU ALEKSIĆ RAZBJESNILA IZJAVA INFLUENSERKE! Brutalno joj se obratila: “Žene se bore da bi dobile potomostvo, a ona kaže da je dijete…” ŠOK

Objavio: RHT
26/09/2024 6:15 PM

SEKU ALEKSIĆ RAZBJESNILA IZJAVA INFLUENSERKE!

SEKU ALEKSIĆ RAZBJESNILA IZJAVA INFLUENSERKE! Foto: ATA Images

Brutalno joj se obratila: “Žene se bore da bi dobile potomostvo, a ona kaže da je dijete…” ŠOK

Nataša Kovačević Njezvanova, iznijela je svoj stav o ženama koje odlučuju da same podižu dijete i izjavom podigla veliku prašinu.

Na pitanje da li je u redu da žena donese odluku da sama rodi i odgaja dijete, Nataša Kovačević Njezvanova je iznijela svoj stav.

“Meni je najveća životna želja bila da budem majka i za mene je porodica, kult porodice, kult braka svetinja. Ja sam po tom pitanju u svim svojim javnim obraćanjima bila vrlo jasnih stavova. Mišljenja sam da je sebična odluka da po svaku cijenu ispuniš svoju želju, jer smatram da ja nemam pravo da uskratim tome koga rodim ono što institucija porodice jeste, a ona podrazumijeva dva roditelja. Da li bih osudila ženu koja bi to uradila? Ne. Da li bih diskvalifikovala njeno dijete kao dijete koje je manje vrijedno od mog? Ne. Da li bih ja to uradila? Ne”, ispričala je Kovačević.

Potom je uslijedio dio koji je podigao veliku buru.

“Kad sama napravi iz epruvete (dijete) sebi kao pašče da je kupila”, konstatovala je Njezvanova.

Seka Aleksić se bijesna odmah oglasila

Tim povodom se oglasila pjevačica Seka Aleksić koja je brutalno odgovorila Nataši Kovačević na svom Tviter nalogu.

– Jako mi je žao sto sam morala da čujem da je influenserka Njezvanova izgovorila ove reči: “Dijete iz epruvete je ko pašče”! Žene se toliko bore da bi dobile potomstvo, toliko procesa sa hormonima prolaze i svaka zna šta je muka i strah da nikada možda nećeš imati dijete i da ćeš možda ostati sama…. Sad sve na ovom svijetu što imaš i nemaš da bi dobila potomstvo… I onda ti neko kaže da si rodila pašče! Najmanje što bi mogla da uradi jeste da uputi izvinjenje svima nama – navela je pjevačica i kratko poručila:

– Razočarana sam – napisala je Seka.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS