calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za petak, 27. septembar 2024: Blizanci dobro da se paze, Biku se otvara portal uspjeha, Vodolije očekujte potpuno luckast dan, a Vi? Svađa u avionu postala hit na TikToku, pogledalo je 14 miliona ljudi Ovo je već previše za ženska srca: Goli Dejvid Bekam se snimao u teretani, sve pršti od energije Ovo su znaci da je dijete žrtva nasilja na internetu: Na jedan detalj posebno obratite pažnju Drama u Banjaluci: Muškarca nemilosrdno šutali nogama, stigla je policija Sve polude za Gastozom! I dan danas Luna ludi? Ljepotica je pristala da bude treća, ali ima svoje uslove? Može li ih Elmedin ispuniti? “MI SMO NAJBOLJI TANDEM” Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu: “Saša Mirković nas je ponovo spojio” “NE MOGU DA GA TRPIM”: Isplivala istina o vezi Tanje Savić i Muhameda, evo šta se dešava iza zatvorenih vrata Marija Šerifović najavljuje koncert u Zetri: U Sarajevu sam kod kuće Da čovjek ne povjeruje! Znate li koji put Miljana Kulić ide na abortus? Na Zemlju stigao signal iz svemira: Putovao osam milijardi godina (VIDEO) Rada Manojlović “pukla”: Pjevala pod šatorom, “sijevao” donji veš, ali od bakšiša ni traga ni glasa (VIDEO) GLUMAC I KOMPOZITOR ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Zbog mizernog iznosa penzije čupa kosu sa glave, plače i cvili ACA LUKAS MISTERIOZNOM PORUKOM BACIO SVE U REBUS! Najveća zvijezda Balkana zbunila pratioce! Šta to sprema? (VIDEO) KATARINA ŽIVKOVIĆ PO PRVI PUT POKAZALA SINA! Pjevačica u provokativnoj kombinaciji sa ogromnim dekolteom, nasljednik u kolicama

Auto 300 hiljada, kuća 700 hiljada i vječna ljubav: To je dobila Stanija, a Aneli dječaka koji slabo…

Objavio: RHT
26/09/2024 5:00 PM

Sve je Stanijino, auto od 300, kuća od 700 hiljada

Stanija Dobrojević, poznata starleta i rijaliti učesnica, nedavno je izazvala veliku pažnju javnosti kada je otkriveno šta je sve dobila od svog partnera.

Sve je Stanijino, auto od 300, kuća od 700 hiljada/Foto: Instagram

Prema informacijama koje su se pojavile, Stanija je dobila luksuzni automobil vrijedan 300 hiljada eura, kuću procijenjenu na 700 hiljada, i, kako sama kaže, vječnu ljubav. Njeni obožavaoci su oduševljeni njenim uspjehom i bogatstvom koje uživa, dok su kritičari komentarisali njen izbor životnog stila.

S druge strane, Aneli Ahmić, koja se nedavno našla u centru pažnje zbog svog odnosa sa bivšim mužem Asminom, dobila je mnogo skromniji život. Njena priča se vrti oko djeteta kojeg podiže sama, što Aneli teško podnosi. Dok Stanija uživa u luksuzu i pažnji, Aneli se bori sa svakodnevnim izazovima majčinstva i života bez podrške bivšeg supruga. Detaljnije u videu ispod:

Čitajte i ZOLA SLAVI DOK MILJANA PREKIDA TRUDNOĆU: Šokantno oglašavanje nakon skandalozne odluke (FOTO)

Bivši učesnik rijalitija Marko Janjušević Janjuš nedavno je stavio tačku na svoju rijaliti-karijeru i ponovo otvorio bar u Njemačkoj, koji je nazvao po svojoj kćerki Kruni.

ZOLA SLAVI DOK MILJANA PREKIDA TRUDNOĆU

Janjuš je odlučio da angažuje usluge svog prijatelja Lazara Čolića Zole, koji se bavi di-džejingom.

Tim povodom bivši učesnik rijalitija oglasio se na društvenoj mreži Instagram. Tamo je pozvao sve fanove rijalitija da dođu i provesele se uz Zolu. 

– Velika mi je želja bila da Zolu vratim na pravi put i da se bavi onim što najbolje radi… A znam da radi odlično… Rezervišite mjesto na vrijeme, stiže veliki Zolander, princ Dervente i nesuđeni zet Niša… – napisao je Janjušević putem storija na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS