calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

ZOLA UHVAĆEN U JUTARNJOJ AKCIJI SA BAKICOM! Isplivala ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA!

Objavio: RHT
25/09/2024 10:15 AM

ZOLA UHVAĆEN U JUTARNJOJ AKCIJI

Lazar Čolić Zola snimljen u ranim časovima sa starijom gospođom!

Foto: ATA Images

Nakon što je Miljana Kulić javno optužila Lazara Čolića Zolu da živi na račun starijih gospođa u Švajcarskoj, on je odlučio da se suprotstavi tim optužbama na svoj način.

ZOLA UHVAĆEN U JUTARNJOJ AKCIJI

Lazar Čolić Zola

Naime, Zola je riješio da odgovori na prozivke tako što je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako obavlja kupovinu u jednom švajcarskom supermarketu. U društvu jedne starije gospođe. Ovom prilikom je istakao da je aktivnost evidentna već od ranih jutarnjih časova. Sugerišući da je njegova svakodnevna rutina sasvim obična i daleko od špekulacija koje su se pojavile.

– Aktivnost se pokazuje od samih jutarnjih časova – napisao je Čolić, uz fotografiju.

Miljana Kulić: Konačna odluka

U međuvremenu, Miljana je javno objelodanila da je u drugom stanju i da čeka dijete sa Zolom. Međutim, u razgovoru sa Slađom Poršelinom, izrazila je svoje nezadovoljstvo i osjećaj da je Zola zapravo ne mari za nju.

Odlučno je izjavila da je kivna i da je presjekla sve veze sa njim. Izrazila je razočaranje i odlučnost da ide dalje, ističući da je “zamrzila” Zolu i da više ne želi ništa da ima sa njim.

Miljani stigla potvrda o trudnoći

– Zamrzila sam ga. Nikada više ne želim da imam išta sa njim. Idem dalje, ne postoji više za mene. Nisam doživjela makar da mi pošalje neki poklon, nešto. Ne mogu da vjerujem da je ovakav – istakla je Miljana.

Ovaj slučaj je još jednom potvrdio da je svijet rijaliti programa pun neočekivanih obrta i da svaka nova informacija izaziva veliko interesovanje javnosti.

Pročitajte i: MILENA KAČAVENDA U BOLNICI! Evo šta joj se desilo, ŠOK PRIZOR.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS