calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Romantika na djelu: Moja ljubav prema tebi je tolika da nekad šutim Ove odgovore ste tražili od Filipa Cara, bez cenzure sve u lice! Oni su svi miševi kad sam tu! DNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR 2024: Blizancima komplikacije, Lavu ljubavni problem, Jarac se dvoumi UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje

VJEROVALI ILI NE? KK Sutjeska će smjestiti svog košarkaša u Kazneno-popravni zavod Foča: Hvala direktoru zatvora

Objavio: RHT
24/09/2024 10:45 AM

Hvala direktoru zatvora

Jedan igrač će spavati u sklopu kompleksa KPZ Foča

Hvala direktoru zatvora / Foto: Facebook
Foto: Facebook

Košarkaši klub Sutjeska iz Foče, koji se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske, pronašao je rješenje za smještaj igrača koji dolaze iz drugih gradova.

Hvala direktoru zatvora

Naime, jedan igrač će spavati u sklopu kompleksa Kazneno-popravnog zavoda Foča.

– Zahvaljujemo se Upravi KPZ Foča, na čelu sa v.d. direktorom Bojanom Kostićem koji su omogućili smještaj jednog od nasih košarkasa u restoranu “Drina”, u okviru RJ Ugostiteljstvo u Privredno-instruktorskoj službi Zavoda. Hvala na podršci – saopštili su iz KK Sutjeska.

Hasan Salihamidžić se pomirio sa suprugom Esther! “Braco spreman za novi zadatak”

Pročitajte i: Hasan Salihamidžić se pomirio sa suprugom Esther! “Braco spreman za novi zadatak”.

Legendarni bh. fudbaler Hasan Salihamidžić snimljen je na Oktoberfestu u Minhenu, gdje se provodio sa djecom, ali ovoga puta za razliku od ranijih izdanja, s njima je bila i njegova supruga Esther.

Salihamidžić se pomirio sa suprugom / Foto: Screenshot

Foto: Screenshot

U maju 2022. godine objavljeno da se bivši bh. reprezentativac rastao od dugogodišnje supruge Esther Copado. Iako razvod nikada službeno nije potvrđen, u međuvremenu se nisu mogli vidjeti zajedno u javnosti.

Više saznajte OVDJE.

Legendarni košarkaš Asim Pars Paščanović (48) pronađen mrtav u Tojšićima!

Pročitajte i: Legendarni košarkaš Asim Pars Paščanović (48) pronađen mrtav u Tojšićima!

Legendarni košarkaš Asim Paščanović (48) je pronađen mrtav u porodičnoj kući kod Kalesije.

Asim Pars pronađen mrtav / NKP.ba
NKP.ba

Navodno, on je počinio suicid vješanjem.

Asim Pars pronađen mrtav

Proslavljeni košarkaš Asim Paščanović pronađen je u beživotnom stanju u porodičnoj kući koja se nalazi u naselju Tojšići nadomak Kalesije.

Kako je potvrđeno iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, Paščanović je …

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS