calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedinova diverzija? Da li je on naučio papagaja da ovo govori Fatimi? Anđelo šutnuo Anitu! Stanojlovićka kipti od bijesa Sara Stijović: Davali su mi neke tablete! ničeg se ne sjećam, onda me produkcija izbacila! trebala sam bit gej? JEDAN OD NAJBOLJIH SVJETSKIH OČNIH HIRURGA NIKICA GABRIĆ PROGOVORIO O SVOJIM POČECIMA: “San mog oca bio je da obrađujem vinograd i gajim mandarine” (VIDEO) FATIMA POKAZALA ZNANJE! Ja sam najpametnija u Gornjoj Višnjici Da li Anja Bla misli da će joj sada PRILAZITI MOMCI KOJI IMAJU NOVAC?! U Carcastu sa Va Vanom INFLUENSERKA progovorila o svemu! (VIDEO) Procurio snimak dogovora sa Anđelom kada ulaze u vezu zbog rijalitija? Izgradnja južne tribine stadiona “Grbavica” odvijat će se u fazama Mensur URNISAO Filipa Cara! Koji je razlog ovakve mržnje? TERZA SAZNAO DA GA JE OSTAVILA MILICA: “Sve radim transparentno, a ne kao tvoja djevojka! Enes Begović nakon porodične tragedije: JA SAM NEKO KO VJERUJE U DRAGOG BOGA I BOŽIJE ODREĐENJE Prof. dr. Nikica Gabrić: Jednako sam zahvalan i onima koji mi nisu pomagali! EMINENTNI OČNI HIRURG SKANDAL NA KONCERTU TEE TAIROVIĆ! Azis pjevačicu nazvao GALENA (VIDEO) “ZA 500 EURA ME JAŠETE!” Uroš Stanić lomi i razbija po rijalitiju! Otkrio TAJNE DETALJE IZ UGOVORA: “Izvedite me odavde” PRVO I JEDINO GOSTOVANJE EKSKLUZIVNO NA HYPE TV! Anja Bla o UDAJI: “Kada se ZALJUBIM izgubim SVAKI KRITERIJUM (VIDEO) “Glenn Miller Orchestra” stiže u BKC: Evo kakve muzičke legende će svirati u Sarajevu

Težak sudar u Sarajevu: Motociklista prevezen u bolnicu

Objavio: RHT
23/09/2024 2:45 PM

Težak sudar u Sarajevu

Policija na mjestu nesreće/N. Aj

Težak sudar u Sarajevu

Na raskrsnici ulica u blizini džamije Kralj Fahd dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba povrijeđena.

– Imamo prijavljeno u 12.30 sati da se dogodila saobraćajna nezgoda. Učestvovali su motorno vozilo i motocikl. Jedna osoba je upućena na UKC Sarajevo – kazao je dežurni operativni MUP-a KS za portal „Avaza“.

U ovoj nesreći je povrijeđen motociklista. Još nije poznat stepen povreda.

Policija je na terenu radi uviđaja, saobraćaj se odvija otežano.   

NAPADNUTA TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ! Otkriveni svi detalji drame

Pročitajte i: NAPADNUTA TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ! Otkriveni svi detalji drame.

Veličkovićeva se svakodnevno susreće sa napadima

Foto: Youtube/Printscreen

Milica Veličković ispratila je u rijaliti vjerenika Borislava Terzića Terzu koji je, nakon samo tri dana, krenuo da muva cimerku Sofiju Janićijević.

Nakon flerta koji je jasno prikazan na televiziji, Milica je odmah prelomila i javno ostavila Terzu… 

Veličkovićeva se svakodnevno susreće sa ljudima koji razumiju njenu poziciju, ali ima i fanatika koji je i u ovom stanju napadaju. 

Kako tvrde srbijanski mediji, Milici je dosta teško. No, svakodnevno dobiva pažnju svoje porodice koja joj pruža podršku o ovim teškim trenucima. U suštini, svjesna je da mora boriti za bebu i sebe… 

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS