calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OTKRIVEN KATALOG DJEVOJAKA IZ RIJALITIJA!? Njih tri su na spisku najstarijeg zanata IVANA KENEŠKI DOBILA NAPAD NAKON DISKVALIFIKACIJE?! Isplivali svi detalji haosa! Ona uradila ovo! Sramne riječi Janjuša na račun Terzine prevare! Poručio Milici u lice: On je kralj! Boban Rajović mogući predstavnik Crne Gore na Eurosongu Zvijezda Mančester sitija uhapšena zbog krađe mobitela Zastrašujuća drama Britni Spirs: Vatra iz kamina joj umalo došla glave, ostala bez obrva i trepavica Za sutra u Bosni i Hercegovini izdat narandžasti meteoalarm Sedma godišnjica smrti bh. pjevačice i kantautorice Donne Ares OVO JE MAJIN NOVI DEČKO! Uhvaćena sa FRAJEROM o kojem svi pričaju (FOTO) Đački autobus se sudario s automobilom kod Novog Sada, ima i žrtava MILICA OBJAVILA SOFIJINE EKSPLICITNE FOTKE! Gola u krevetu, a u ustima… SKANDAL! (FOTO) “IDEM ZAJEDNO S ANĐELOM NA LIJEČENJE” Anita šokirala priznanjima u lajvu! “Od sutra NESTAJEM” SVAKI DAN PLAČE I KUKA! Dnevni horoskop za srijedu, 2. oktobar 2024: Lavovi slave ogroman uspjeh, Vodolije muči osjećaj krivice, Ribe moraju biti pažljive, a Vi? Viralni test: Vidimo li iste boje, da li ste “zeleni” ili “plavi” kao i svi ostali? Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari!

MODNI SAVETI ZLATA VREDNI: Zahvaljujući ovim stilskim trikovima izgledaćete 5 kg mršavije!

Objavio: RHT
17/01/2022 9:00 AM

Ukoliko želite da za 2 minuta izgledate vitkije imamo prave savete za vas.

Foto:Printscreen/Shutterstock

Za vitku liniju nije potrebno da u teretani provodite nekoliko sati dnevno. Ove stilske cake će izbrisati i do 5 kilograma za nekoliko minuta.

Evo o čemu se radi:

1. Birajte pantalone i suknje dubokog struka

Pantalone sa visokim strukom, kao i suknje su odličan nači da kreirate figuru peščanog sata. Osim toga, visok struk će sakriti i svaki kilogram viška na stomaku.

 

2. Ne plašite se da istaknite struk

Kaiš na struku će vizuelno stanjiti figuru i učini je skladnijom i ženstvenijom. “Iako zvuči kao da nema mnogo smisla, ali uža garderoba sakriva više kilograma nego širi modeli”, kaže Kejt.

3. Zvoncare su vaš saveznik

Moć koju imaju zvoncare je neverovatna. U ovom modelu pantalona, imaćete noge poput top modela. U kombinaciji sa visokim potpeticama efekat je još bolji.
4. Visoke potpetice

Štikle su pravi saveznik svake žene. Zbog njih ćete izgledati mršavije, ženstvenije, ali će se automatski i vaše držanje popraviti. Sve žene se slažu, u njima je samopouzdanje na vrhu lestvice.

5. V izrez rešava stvar

V izrez na majicama je pravi izbor jer stvara iluziju duže i vitkije figure. Ukoliko imate široka ramena, takođe će vam dobro doći ovaj savet. Osim toga i nošenje dugačkih i masivnih ogrlica će biti od pomoći, jer će skrenuti pažnju sa kritičnih delova tela.

Izvor: stil.kurir.rs/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS