calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SOFIJI I TERZI STIŽU LOŠE VIJESTI OD MILICE Ovo će potpuno promeniti tok rijalitija! HAOS U NAJAVI Poslije GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST U NAŠOJ EMISIJI! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! Belgijski kralj Filip poručio papi Franji da poduzme akcije u rješavanju seksualnih zlostavljanja Al Paćinova djevojka proslavila 31. rođendan, loši komentari ne izostaju: Izgleda kao beskućnik pored nje Ovu hranu treba izbjegavati za večeru Merkur ulazi u Vagu: Tri znaka očekuje pozitivan period do 13. oktobra “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE!” DISKVALIFIKOVANA SARA STIJOVIĆ: “Imala sam 9 EPI NAPADA!” PRVI EKSKLUZIVNI INTERVJU za HYPE TV! (VIDEO) “BREAKING BAD” U BORU – OTKRIVENE DVIJE LABORATORIJE ZA PROIZVODNJU METAMFETAMINA PJEVAČICA OPLELA PO UČESNICIMA RIJALITIJA! Bez blama objelodanila sve: “Malo mi je to tužno” Suprug žestoko napao Kardi B: Spavala si s drugim dok si bila trudna ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima se žalila Elmedinu i Jani da je polomi škola! “Nemoj kukaj, kako je drugima” Mujče Durić: “Tuđina” je himna naše dijaspore, svi čekamo da dođemo u svoju avliju Stanislav srušio INSTAGRAM najnovijom objavom! NJEGOVE BIVŠE DJEVOJKE ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM! “NISAM IZGUBILA DIJETE!” Velika ispovijest Gabrijele Pejčev poslije medijske ilegale: “To me je najviše povrijedilo!” Pjevačica otvorila dušu! Baby Lasagna pred nastup u našem glavnom gradu: Sarajevo je grad iz mašte, o njemu čitam u knjigama Indira u novoj avanturi s (bivšim) suprugom, zbunila je fanove: Jeste li opet zajedno?

Legendarni košarkaš Asim Pars Paščanović (48) pronađen mrtav u Tojšićima!

Objavio: RHT
23/09/2024 1:29 PM

Asim Pars pronađen mrtav

Legendarni košarkaš Asim Paščanović (48) je pronađen mrtav u porodičnoj kući kod Kalesije.

Asim Pars pronađen mrtav / NKP.ba
NKP.ba

Navodno, on je počinio suicid vješanjem.

Asim Pars pronađen mrtav

Proslavljeni košarkaš Asim Paščanović pronađen je u beživotnom stanju u porodičnoj kući koja se nalazi u naselju Tojšići nadomak Kalesije.

Kako je potvrđeno za Klix.ba iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, Paščanović je počinio suicid vješanjem.

Motivi toga čina će biti utvrđeni naknadno.

Paščanović je rođen 1. aprila 1976. godine u Kalesiji, a košarkašku karijeru je počeo 1992. godine u tuzlanskoj Slobodi. No, zbog agresije na Bosnu i Hercegovinu je otišao u Tursku gdje je promijenio prezime u Pars i postao prava košarkaška legenda.

Godinama je važio za jednog od najboljih skakača u Evropi. Zbog svojih sjajnih partija je dobio i poziv u reprezentaciju Turske sa kojom je osvojio srebro na Evropskom prvenstvu 2001. godine.

Igrao je, između ostalih, za turske velikane Galatasaray, Efes Pilsen i Fenerbahče, a karijeru je završio 2013. godine u Erdemirsporu.

Hasan Salihamidžić se pomirio sa suprugom Esther! “Braco spreman za novi zadatak”

Pročitajte i: Hasan Salihamidžić se pomirio sa suprugom Esther! “Braco spreman za novi zadatak”.

Legendarni bh. fudbaler Hasan Salihamidžić snimljen je na Oktoberfestu u Minhenu, gdje se provodio sa djecom, ali ovoga puta za razliku od ranijih izdanja, s njima je bila i njegova supruga Esther.

Salihamidžić se pomirio sa suprugom / Foto: Screenshot

Foto: Screenshot

U maju 2022. godine objavljeno da se bivši bh. reprezentativac rastao od dugogodišnje supruge Esther Copado. Iako razvod nikada službeno nije potvrđen, u međuvremenu se nisu mogli vidjeti zajedno u javnosti.

Ipak, ovoga puta bilo je drugačije… Hasan je vidno sretan i zadovoljan pozirao fotografima sa suprugom, što je jasan znak da su se pomirili.

Hasan i Esther su se vjenčali 2007. godine, a zajedno su bili od 1994. godine kada su se i upoznali.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS