calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Izgradnja južne tribine stadiona “Grbavica” odvijat će se u fazama Mensur URNISAO Filipa Cara! Koji je razlog ovakve mržnje? TERZA SAZNAO DA GA JE OSTAVILA MILICA: “Sve radim transparentno, a ne kao tvoja djevojka! Enes Begović nakon porodične tragedije: JA SAM NEKO KO VJERUJE U DRAGOG BOGA I BOŽIJE ODREĐENJE Prof. dr. Nikica Gabrić: Jednako sam zahvalan i onima koji mi nisu pomagali! EMINENTNI OČNI HIRURG SKANDAL NA KONCERTU TEE TAIROVIĆ! Azis pjevačicu nazvao GALENA (VIDEO) “ZA 500 EURA ME JAŠETE!” Uroš Stanić lomi i razbija po rijalitiju! Otkrio TAJNE DETALJE IZ UGOVORA: “Izvedite me odavde” PRVO I JEDINO GOSTOVANJE EKSKLUZIVNO NA HYPE TV! Anja Bla o UDAJI: “Kada se ZALJUBIM izgubim SVAKI KRITERIJUM (VIDEO) “Glenn Miller Orchestra” stiže u BKC: Evo kakve muzičke legende će svirati u Sarajevu Bajern novog Milera traži uz pomoć vještačke inteligencije SOFIJI I TERZI STIŽU LOŠE VIJESTI OD MILICE Ovo će potpuno promeniti tok rijalitija! HAOS U NAJAVI Poslije GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST U NAŠOJ EMISIJI! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! Belgijski kralj Filip poručio papi Franji da poduzme akcije u rješavanju seksualnih zlostavljanja Al Paćinova djevojka proslavila 31. rođendan, loši komentari ne izostaju: Izgleda kao beskućnik pored nje Ovu hranu treba izbjegavati za večeru Merkur ulazi u Vagu: Tri znaka očekuje pozitivan period do 13. oktobra

Hasan Salihamidžić se pomirio sa suprugom Esther! “Braco spreman za novi zadatak”

Objavio: RHT
23/09/2024 1:15 PM

Salihamidžić se pomirio sa suprugom

Legendarni bh. fudbaler Hasan Salihamidžić snimljen je na Oktoberfestu u Minhenu, gdje se provodio sa djecom, ali ovoga puta za razliku od ranijih izdanja, s njima je bila i njegova supruga Esther.

Salihamidžić se pomirio sa suprugom / Foto: Screenshot

Foto: Screenshot

U maju 2022. godine objavljeno da se bivši bh. reprezentativac rastao od dugogodišnje supruge Esther Copado. Iako razvod nikada službeno nije potvrđen, u međuvremenu se nisu mogli vidjeti zajedno u javnosti.

Salihamidžić se pomirio sa suprugom

Ipak, ovoga puta bilo je drugačije… Hasan je vidno sretan i zadovoljan pozirao fotografima sa suprugom, što je jasan znak da su se pomirili.

Hasan i Esther su se vjenčali 2007. godine, a zajedno su bili od 1994. godine kada su se i upoznali.

Istovremeno, njegov zet i bivši fudbaler Francisco Copado u izjavi za Sport 1.de najavio je da se Hasan spreman za povratak u fudbalske vode. Nakon otkaza u Bayernu koji je dobio u maju 2023. godine…

“Braco je spreman za novi zadatak. Očigledno je da mnoge stvari ne dolaze u pitanje. Ako ste bili sportski direktor u Bayernu, nije tako lako da se ukaže mnogo sličnih prilika. Ali, on ima uzbudljiv životopis i odličan je momak. Braco se uklapa svuda i bio bih sretan da uskoro ponovo ima uzbudljiv posao”, kazao je Copado.

Odlazak iz Bayerna mnogo povrijedio Hasana

Copado je dodao da je naprasni odlazak iz Bayerna mnogo povrijedio Hasana.

“Otkaz u Bayernu je zaista povrijedio Hasana. Toliko je dugo igrao za ovaj klub i dugo je imao odgovornost, bila je to jedna posebna ljubav. Naravno da takav rastanak boli.”, rekao je Copado, dodavši da je tim više Salihamidžićeva zasluga što nikada nije javno govorio o tome.

Podsjetimo, Salihamidžić je za našu reprezentaciju odigrao 43 utakmice i postigao šest golova.

Pročitajte i: Nekadašnji poznati golman poslije 616 dana pronašao otetu djecu.

BONUS VIDEO:

(Sport1.de/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS