calendar

Ponedeljak 21. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Gordana Boban snima u Njemačkoj: Sve će se znati 1. novembra “SAT VREMENA 200€” Aleksandra Nikolić se na PORNO SAJTU zove Ana, a evo koje usluge sve pruža? SKANDALČINA “JA UGOVOR S PINKOM NEMAM, jer ga kao i svi učesnici nikada nisam dobila” Anđela otkrila da od učešća NIJE DOBILA NI DINAR? ANITA UHVATILA ANĐELA S DRUGOM?! Svi detalji drame o kojoj se priča!? SKANDALOZNO Adi Mrgan iz BiH briljirao na Supertalentu: ŽIRI U ŠOKU (VIDEO) RASKINULI TERZA I SOFIJA! Svi detalji, guši se u suzama ne može da dođe do zraka! Milica će se šokirati Na području Jablanice nastavljeni radovi na raščišćavanju putnih komunikacija Bivša bh. reprezentativka Džonkel Džons osvojila WNBA titulu sa Njujorkom: Proglašena za MVP-a finala Sestra preminule Džejle Drapić: Pred posljednju operaciju mi je pisala, “seko, bojim se, volim vas sve, uči za mene” Zagonetna objava glumca izazvala haos: Meril Strip ima novog ljubavnog partnera? SVEČANO OTVOREN 3. MUNDIJAL PRIJATELJSTVA! Pepđonović: “Svjetski sport ova tri dana stanuje u Ulcinju i Crnoj Gori!” JUGOSLOVENSKE LEGENDE PONOVO U ISTOM STROJU “NA ‘IMANJU’ NEĆE BITI LAŽNOG HODANJA PO VODI, GDJE RONIOCI ISPOD DRŽE CIPELE” Saša Mirković otkrio “Takmičari će imati LJUDSKA PRAVA” Veliki broj sarajevskih ulica danas bez vode TAJNA AKCIJA ANELI I TERZE! Sofija će doživjeti NERVNI SLOM, mislili da ih kamere ne snimaju! Danas sunčano s jutarnjom maglom po kotlinama, temperatura do 24 stepena Džentlmenski potez starijeg gospodina oduševio: Ovo je rijetkost

GOCA DŽEHVEROVIĆ OPLELA PO RIJALITI UČESNICIMA! Ko je NAJŠTROKAVIJI u “Beloj kući”? Skandalozni detalji koje KAMERA NIJE SNIMILA!

Objavio: RHT
23/09/2024 11:45 AM

Goca Džehverović oplela po učesnicima

Majka pjevačice Teodore Džehverović Gordana Džehverović u velikoj ispovijesti iznijela šokantne detalje o rijaliti učesnicima.

Foto: HYPETV

Kako je otkrila za Hype, publika nema priliku da vidu pravu sliku u “Beloj kući”. Naime, tamo je opšti haos, jer su rijaliti učesnici aljkavi i ne vode računa o higijeni:

Goca Džehverović oplela po učesnicima

– Neke stvari vi ne možete da vidite šta je unutra. Ne mogu prosto da vjerujem, te djevojke, pa i mladići, nema veze da li je momak ili djevojka… Higijena opšta, nema veze da li si muško ili žensko, imam i sina i kćerku… Tako sve da zapuste… – priča i dodaje:

Nije im ništa ni sveto, a ni vrijedno. Kada sam izvršila pretres iza kreveta, hrana se ubuđa! Nema tu ko je najštrokaviji… Tu možda samo 10 posto vodi računa, 90 posto je sve haos… U kupatilu je haos, djevojke bacaju gaćice, uloške… Hrana svuda ubuđana… Oni sakrivaju hranu, pa valjda sami od sebe sakriju. To je nevjerovatno! Ja bih zaista voljela nekad da nemam oči na vrh glave – priznala je Goca u razgovoru za Hype.

Takođe, Gordana Džehverović je u velikoj ispovesti iznijela šokantne detalje vezane za svoj život. Majka popularne pjevačice je otkrila kako gleda na prevaru, ali i šta joj je neostvarena želja. Šta je sve Goca Džehverović rekla – pogledajte cijelu emisiju ispod teksta.

Strogo je zabranjeno preuzimanje teksta u cijelosti ili njegovih dijelova bez navođenja i linkovanja izvora hypetv.rs.

STANIJA ŠOKIRALA PRATIOCE INTIMNIM FOTKAMA! Skinula se i pokazala sve

Pročitajte i: STANIJA ŠOKIRALA PRATIOCE INTIMNIM FOTKAMA! Skinula se i pokazala sve.

Photo: Printscreen Instagram/stanijadobrojevic

Starleta i rijaliti zvijezda Stanija Dobrojević, koja je već preko deceniju prisutna na javnoj sceni, i dalje uspješno održava pažnju svojim provokativnim fotografijama i video-zapisima.

Najnovija objava izazvala je lavinu reakcija kada je pozirala na ležaljci u minijaturnim crno-roze gaćicama. Koje su jedva prekrile njene intimne dijelove tijela, ostavljajući malo prostora mašti.

– Život koji više ne treba odmor. – napisala je Dobrojevićeva u svojoj objavi.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS