calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedinova diverzija? Da li je on naučio papagaja da ovo govori Fatimi? Anđelo šutnuo Anitu! Stanojlovićka kipti od bijesa Sara Stijović: Davali su mi neke tablete! ničeg se ne sjećam, onda me produkcija izbacila! trebala sam bit gej? JEDAN OD NAJBOLJIH SVJETSKIH OČNIH HIRURGA NIKICA GABRIĆ PROGOVORIO O SVOJIM POČECIMA: “San mog oca bio je da obrađujem vinograd i gajim mandarine” (VIDEO) FATIMA POKAZALA ZNANJE! Ja sam najpametnija u Gornjoj Višnjici Da li Anja Bla misli da će joj sada PRILAZITI MOMCI KOJI IMAJU NOVAC?! U Carcastu sa Va Vanom INFLUENSERKA progovorila o svemu! (VIDEO) Procurio snimak dogovora sa Anđelom kada ulaze u vezu zbog rijalitija? Izgradnja južne tribine stadiona “Grbavica” odvijat će se u fazama Mensur URNISAO Filipa Cara! Koji je razlog ovakve mržnje? TERZA SAZNAO DA GA JE OSTAVILA MILICA: “Sve radim transparentno, a ne kao tvoja djevojka! Enes Begović nakon porodične tragedije: JA SAM NEKO KO VJERUJE U DRAGOG BOGA I BOŽIJE ODREĐENJE Prof. dr. Nikica Gabrić: Jednako sam zahvalan i onima koji mi nisu pomagali! EMINENTNI OČNI HIRURG SKANDAL NA KONCERTU TEE TAIROVIĆ! Azis pjevačicu nazvao GALENA (VIDEO) “ZA 500 EURA ME JAŠETE!” Uroš Stanić lomi i razbija po rijalitiju! Otkrio TAJNE DETALJE IZ UGOVORA: “Izvedite me odavde” PRVO I JEDINO GOSTOVANJE EKSKLUZIVNO NA HYPE TV! Anja Bla o UDAJI: “Kada se ZALJUBIM izgubim SVAKI KRITERIJUM (VIDEO) “Glenn Miller Orchestra” stiže u BKC: Evo kakve muzičke legende će svirati u Sarajevu

Eksplozija plina srušila kuću: Nastradalo dvoje djece od 4 i 6 godina

Objavio: RHT
23/09/2024 11:00 AM

Eksplozija plina srušila kuću u Italiji

Četiri člana iste porodice, uključujući dvoje male djece, poginula su u eksploziji plina na jugu Italije.

Eksplozija plina srušila kuću u Italiji

Njihova dvoetažna kuća u mjestu Saviano, nedaleko od Napulja, djelomično se srušila u eksploziji, pri čemu su poginuli brat i sestra te njihova majka i baka.

Otac i novorođena beba izvučeni su živi iz ruševina, izvijestili su italijanski vatrogasci.

Otac je u bolnici u Napulju u teškom stanju, dok povrede bebe nisu opasne po život, prenijeli su lokalni mediji.

Vatrogasna služba izvijestila je da su roditelji i troje djece živjeli na jednoj etaži kuće, dok je druga žena, za koju se navodi da je baka, živjela na gornjoj etaži.

“Vatrogasci su oca i novorođenu bebu izvukli žive, predavši ih na brigu zdravstvenim radnicima na mjestu događaja, dok nažalost nisu mogli pomoći dvoje djece, dječaku i djevojčici, čija su tijela pronađena bez znakova života”, navedeno je u saopćenju vatrogasaca.

Lokalni mediji su izvijestili da su djeca imala četiri i šest godina.

Eksplozija se dogodila jučer ujutro oko 07:00 po lokalnom vremenu, izvijestili su vatrogasci.

Baku našli tek iza ponoći

Vatrogasci su vrlo brzo pronašli djecu i oca, a zatim su cijeli dan pretraživali ruševine. Tek oko 16.45 našli su tijelo majke, a tek tokom noći, oko jedan sat iza ponoći su našli i tijelo bake.

Istraga o tačnom uzroku urušavanja kuće je u toku, no prema prvim informacijama čini se da je do urušavanja došlo nakon eksplozije plina.

Više od 60 volontera civilne zaštite sudjelovalo je u spašavanju, objavila je uprava regije Campania.

Snimke dronom prikazale su dvije velike rupe na krovu kuće koja je djelomično srušena.

SLUČAJ BLUDNIČENJE NAD MALOLJETNIKOM! Moameru Kasumoviću otkazana saradnja i u njegovom rodnom gradu

Pročitajte i: SLUČAJ BLUDNIČENJE NAD MALOLJETNIKOM! Moameru Kasumoviću otkazana saradnja i u njegovom rodnom gradu.

Prije nekoliko godina, otprilike u isto vrijeme kada je izvršio seksualno nasilje nad maloljetnikom, napustio je Sarajevo i vratio se u rodni grad

Foto: Instagram

Reakcije javnosti iz cijele regije ne prestaju nakon što je otkriveno da je glumac Moamer Kasumović osuđen za krivično djelo bludničenja nad maloljetnikom. 

O ovom kontroverznom slučaju oglasio se i crnogorski reditelj Obrad Nenezić. Koji je režirao predstavu u kojoj glume Moamer Kasumović i Omar Bajramspahić.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS