calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za petak, 27. septembar 2024: Blizanci dobro da se paze, Biku se otvara portal uspjeha, Vodolije očekujte potpuno luckast dan, a Vi? Svađa u avionu postala hit na TikToku, pogledalo je 14 miliona ljudi Ovo je već previše za ženska srca: Goli Dejvid Bekam se snimao u teretani, sve pršti od energije Ovo su znaci da je dijete žrtva nasilja na internetu: Na jedan detalj posebno obratite pažnju Drama u Banjaluci: Muškarca nemilosrdno šutali nogama, stigla je policija Sve polude za Gastozom! I dan danas Luna ludi? Ljepotica je pristala da bude treća, ali ima svoje uslove? Može li ih Elmedin ispuniti? “MI SMO NAJBOLJI TANDEM” Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu: “Saša Mirković nas je ponovo spojio” “NE MOGU DA GA TRPIM”: Isplivala istina o vezi Tanje Savić i Muhameda, evo šta se dešava iza zatvorenih vrata Marija Šerifović najavljuje koncert u Zetri: U Sarajevu sam kod kuće Da čovjek ne povjeruje! Znate li koji put Miljana Kulić ide na abortus? Na Zemlju stigao signal iz svemira: Putovao osam milijardi godina (VIDEO) Rada Manojlović “pukla”: Pjevala pod šatorom, “sijevao” donji veš, ali od bakšiša ni traga ni glasa (VIDEO) GLUMAC I KOMPOZITOR ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Zbog mizernog iznosa penzije čupa kosu sa glave, plače i cvili ACA LUKAS MISTERIOZNOM PORUKOM BACIO SVE U REBUS! Najveća zvijezda Balkana zbunila pratioce! Šta to sprema? (VIDEO) KATARINA ŽIVKOVIĆ PO PRVI PUT POKAZALA SINA! Pjevačica u provokativnoj kombinaciji sa ogromnim dekolteom, nasljednik u kolicama

TRUDNA RIJALITI TAKMIČARKA NAKON POKUŠAJA SAMOUBISTVA sve priznala: “Rodiću dijete!”

Objavio: RHT
21/09/2024 10:30 PM

TRUDNA TAKMIČARKA sve priznala

Keneški je tada otkrila da ju je Uroš nagovarao da popije pilulu kako bi spriječila trudnoću, a sada je otkrila da je gotovo sigurna da je u drugom stanju.

Foto: Profimedia / Pink TV

Ivana Keneški je prije nekoliko dana otkrila da postoji mogućnost da je trudna, nakon što je bila intimna sa Urošem Rajačićem.

TRUDNA TAKMIČARKA sve priznala

Keneški je tada otkrila da ju je Uroš nagovarao da popije pilulu kako bi spriječila trudnoću, a sada je otkrila da je gotovo sigurna da je u drugom stanju.

– Ivana, koji je za tebe idealni muškarac – pitao je Darko.

– Od Mateje bih uzela tijelo, od Karića inteligenciju, od Munje harizmu, a od Rajačića ne bih ništa da uzmem – rekla je Ivana.

– Ja njemu vjerujem tako da ne dozvoljavam da mi ku*va nešto priča – rekla je Mima koja je nedavno uplovila u vezu sa Urošem. 

– Mene moj osjećaj ne vara, tako mi je bilo kao prvi put kad sam bila trudna. Ja bih zaista voljela da sam trudna, zadržala bih dijete – rekla je Ivana.

Pokušala samoubistvo

Uroš Rajačić je prije nekoliko dana imao vrelu akciju naočigled svih sa Ivanom Keneški. 

Samo dan nakon intimnog odnosa, Ivani je priznao da mu se dopada Mima Šarac već duže vrijeme. Kao i da su simpatije obostrane. Keneški je ostala šokirana zbog njegovog priznanja, nakon čega ga je optužila za sek*ualno iskorišćavanje, te pravila haos na imanju. 

Terza je otkrio da je sijekla ruke, a prije toga je i sama priznala da je uzimala alkohol i antidepresive.

– Nek’ se prenese produkciji da ću da siječem vene – rekla je Ivana. 

– Srce će mi stati. Popila sam dva piva i bensedin sam uzela – otkrila je Keneški cimerima.

Pročitajte i: ANELI PONOVO SVE ZAPREPASTILA! Ne zna osnovne stvari iz osnovne škole.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS