calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za petak, 27. septembar 2024: Blizanci dobro da se paze, Biku se otvara portal uspjeha, Vodolije očekujte potpuno luckast dan, a Vi? Svađa u avionu postala hit na TikToku, pogledalo je 14 miliona ljudi Ovo je već previše za ženska srca: Goli Dejvid Bekam se snimao u teretani, sve pršti od energije Ovo su znaci da je dijete žrtva nasilja na internetu: Na jedan detalj posebno obratite pažnju Drama u Banjaluci: Muškarca nemilosrdno šutali nogama, stigla je policija Sve polude za Gastozom! I dan danas Luna ludi? Ljepotica je pristala da bude treća, ali ima svoje uslove? Može li ih Elmedin ispuniti? “MI SMO NAJBOLJI TANDEM” Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu: “Saša Mirković nas je ponovo spojio” “NE MOGU DA GA TRPIM”: Isplivala istina o vezi Tanje Savić i Muhameda, evo šta se dešava iza zatvorenih vrata Marija Šerifović najavljuje koncert u Zetri: U Sarajevu sam kod kuće Da čovjek ne povjeruje! Znate li koji put Miljana Kulić ide na abortus? Na Zemlju stigao signal iz svemira: Putovao osam milijardi godina (VIDEO) Rada Manojlović “pukla”: Pjevala pod šatorom, “sijevao” donji veš, ali od bakšiša ni traga ni glasa (VIDEO) GLUMAC I KOMPOZITOR ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Zbog mizernog iznosa penzije čupa kosu sa glave, plače i cvili ACA LUKAS MISTERIOZNOM PORUKOM BACIO SVE U REBUS! Najveća zvijezda Balkana zbunila pratioce! Šta to sprema? (VIDEO) KATARINA ŽIVKOVIĆ PO PRVI PUT POKAZALA SINA! Pjevačica u provokativnoj kombinaciji sa ogromnim dekolteom, nasljednik u kolicama

Bh. reditelj Alen Šimić: Za Kasumovića više neće biti mjesta u glumačkoj ekipi serije “Princ iz Eleja”

Objavio: RHT
21/09/2024 10:00 PM

Za Kasumovića više neće biti mjesta

Bh. reditelj Alen Šimić poručio da za Moamera Kasumovića više nema mjesta u seriji “Princ iz Eleja”.

Za Kasumovića više neće biti mjesta / Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Šimić je komentarisao slučaj Kasumovića s kojim je sarađivao na seriji “Princ iz Eleja” kazavši da ga nikad ne bi angažovali da su znali za presudu i cijeli slučaj.

Za Kasumovića više neće biti mjesta

“Za Moamerov slučaj sam saznao onog trenutka kada su portali objavili vijest. Da je sistem radio – da je lista seksualnih prestupnika postojala, da ne postoji mogućnost otkupa zatvorskih dana za takvo djelo, sasvim sigurno ne bi bio pozvan na kasting”, ispričao je Šimić za Klix.ba.

U nastavku je poručio da za njega nema mjesta u nastavku serije.

“Za njega sigurno neće biti mjesta u glumačkoj ekipi naše serije, ali pretpostavljam i drugim projekatima jer tako misle i ostale kolege”, dodao je Šimić.

Kasumović je u prvoj sezoni serije tumačio lik profesora, a trebao ga je ponoviti i u drugoj sezoni.

Podsjetimo, ranije je Feđa Isović otkrio da će produkcija njegove nove serije “Halo taxi” u kojoj je također trebao glumiti biti otkazana.

Više saznajte OVDJE.

SAŠA MIRKOVIĆ VS DEJAN DRAGOJEVIĆ “D-CAST” UŽIVO 21. JANUARA!

Pročitajte i: SAŠA MIRKOVIĆ VS DEJAN DRAGOJEVIĆ “D-CAST” UŽIVO 21. JANUARA! Mjerenje širine leđa! Za koga Vi glasate?

Dejan Dragojević, voditelj emisije “D-CAST”, oglašava se redovno na svom Instagramu pokazujući napredak u treningu.

Ne prođe dan da Dejan ne objavi fotografiju iz teretane… Tim povodom danas se oglasio direktor i vlasnik televizije HYPE i produkcije HYPE PRODUCTION Saša Mirković, te najavio iznenađenje za sve gledaoce. I to u “D-CAST” emisiji uživo.

Foto: Hype

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Klix/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS