calendar

Petak 27. Septembar, 2023

Jelena Mirković: Moj otac je sve stvorio sam, on mi je najveća inspiracija

Objavio: RHT
20/09/2024 5:31 PM

Jelena Mirković: Moj otac je sve stvorio sam, on je moja inspiracija

Kćerka poznatog menadžera i prvog imena Hype produkcije Saše Mirkovića, Jelena Mirković, otkrila je koliko je njen otac uticao na njen život i karijeru.

Jelena Mirković: Moj otac je sve stvorio sam, on je moja inspiracija/Foto: Hype

U emotivnom intervjuu, Jelena je istakla da joj je Saša najveća inspiracija i uzor. Kao i da mu duguje mnogo za sve što je postigla.

“Moj otac je sve napravio sam, svojim trudom i radom. On mi je najveća inspiracija u životu. Naučio me da nikada ne odustajem i da se borim za svoje snove, bez obzira na prepreke koje mi se nađu na putu,” izjavila je Jelena s ponosom.

Saša Mirković je poznat po svom dugogodišnjem radu u muzičkoj industriji, a Jelena naglašava da je upravo njegov primjer ključan za njen razvoj.

“On je uvijek bio tu za mene, i bez njegovog savjeta i podrške ne bih bila tu gdje sam danas,” zaključila je Jelena, puna zahvalnosti. Šta je još izjavila, poslušajte u nastavku:

Čitajte i ANELI U KREVETU SA MATEJOM SPOMINJALA JANJUŠA! Šokantne scena tokom vrele akcije

Na društvenim mrežama se pojavio klip, kao i slike vrele akcije sa snimaka koje su napravile kamere u rijalitiju, pa mnogi misle da će Aneli i Mateja tek da se zbližavaju.

Učesnici rijalitija Aneli Ahmić Mateja Matijević imali su intimne odnose, nakon što su se zbližili pred kamerama. A sada je sve iznenadilo to što je starleta pecnula bivšeg dečka!

ANELI U KREVETU SA MATEJOM

Naime, Aneli je spomenula Marka Janjuševića Janjuša tokom vrele akcije, pa je objasnila da je Mateja bolji u krevetu od njega.

 Ma ti si zmaj sa onog mog bivšeg! Znaš ti več na koga mislim – rekla je Aneli, a Mateja je upitao:

– Je l’ u pitanju nekadašnji košarkaš?

– Jeste, ali nećemo više o njemu, gadi mi se – rekla je Aneli, pa su oboje počeli da se smiju.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS