calendar

Petak 27. Septembar, 2023

Sjećate li se Jadranke iz Velikog brata? Otvara dušu za HYPE TV! “Svi su me NAGOVARALI DA UĐEM U RIJALITI! Ja nisam znala šta je to” (VIDEO)

Objavio: RHT
20/09/2024 6:15 PM

Sjećate li se Jadranke

Sjećate li se Jadranke Foto:Hypetv

Jadranka Živanović je poslije toliko vremena progovorila ekskluzivno za HYPE TV.

Učesnica prvog Velikog brata podsjetila se nekadašnjeg ljubavnog para Ene Popov i Marka Miljkovića.

“Kao da ništa nije bilo. Oni su bili mladi, zaljubljeni… to je čak bilo i simpatično. Kakvi smo mi bili.. Spavala sam krevet do njih. Sve i da sam vidjela ne znam ni ja šta, ne bih to rekla”, rekla je Jadranka.

Za ulazak u taj rijaliti rekla je da su je svi ubejđivali da bude učesnik.

Sećate li se Jadranke iz Velikog brata

“Cijeli razred moje kćerke tada molili su me da uđem. Najviše moj djever i stariji sin su me nagovarali. Oni su dolazili 19 dana kod mene kući. Bio je pregovor, ja neću, neću, pa su zvali mog muža u Njemačkoj… Muž jedan dan kaže Idi ,drugi dan ‘Nemoj ni slučajno…’ On je pratio u Njemačkoj i rekao ‘Znaš li šta se tamo radi?’ Ja kažem: Nemam pojma. Moj sin je baš bio za to”, opisala je.

Ostala je do finala i osvojila šesto mesto.

“Mene to nije interesovalo. Da jeste, mogla bih ne znam ni ja šta… Zvali su me poslije u ostale rijalitije. Sve bih mogla da podnesem, ali ja nisam takva osoba. Ne bih se svađala, možda malo da bih pravila šou. Ali nekoj djevojci da kažem ti si k, ovo ono – nikad u životu. Za muškarce takođe… Ako muškarac odmah ne nađe tri djevojke i sa njom ne legne u krevet, on je ono… Ružno mi je da to spomenem i da pričam o tome”;, kaže Jadranka, koja je pričala i o jednoj pjevačici u koju se skroz razočraala poslije rijalitija.

Šta je još ispričala pogledajte u nastavku.

SVE O “JORGAN PLANINI” ENE POPOV I MARKA MILJKOVICA?! Jadranka Zivanovic zbog NJE menja kanal! – YouTube

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS