calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Otkazuju se koncerti i nastupi u BiH zbog teške situacije! Vanredno stanje Taki ponizio Stanislava i PORUČIO MU OVO: Sigurno će dobiti jak odgovor! Google snima sve što vi govorite: Evo kako možete isključiti tu opciju SKANDALOZNA TAJNA MIONE JOVANOVIĆ! Zbog OVOGA neće moći da RODI BEBU Nenadu, drugarica razvezla jezik šta je uradila njemu iza leđa! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Jano, samo mudruješ, a mene zaboliše leđa! “Nema smisla, ali je vrisnem…” Fudbalski savez BiH odgodio četiri utakmice Wwin lige BiH zbog katastrofalnih poplava Ibrahimović se za rođendan počastio skupocjenim poklonom, na cifru nije gledao: “Nije loše, prijatelju” “PJESMA LUDILO MOJE JE PRVO MENI PONUĐENA” Emir Lapsus nikad iskreniji, priznao šok detalje: “Moja najveća ljubav je bila moj fan” Ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić u Donjoj Jablanici: Tu smo da ljudski pomognemo “DONATOR SJEMENE TEČNOSTI” Milica OBJAVILA PRIVATNE PREPISKE s Terzom, pa pokazala PRVE SLIKE S ULTRAZVUKA (FOTO/VIDEO) EKSKLUZIVNO Pogledajte pokušaj spašavanja života u Jablanici! Alarmantni vapaj iz vode! ANELI TRAŽI DA HITNO NAPUSTI RIJALITI! Ne prestaje da kuka, ponavlja samo jedno! Film prema motivima života Ace Lukasa dobio svoj nastavak: Dio kadrova snimili su u Zagrebu! Predložen pritvor za pjevačicu Verenu Cerovinu HITNO PREKINUT NASTUP NATAŠE BEKVALAC! Bakljada u klubu, pjevačica ostala nijema! (VIDEO) Transfuzijski centar SKB Mostar poziva dobrovoljce da daruju krv

STANISLAV DOPUTOVAO U BEOGRAD! Slijedi specijalno iznenađenje! Odmah se oglasio!

Objavio: RHT
20/09/2024 3:15 PM

STANISLAV DOPUTOVAO U BEOGRAD

Krofak spreman da raskrinka učesnike rijalitija

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Bivši učesnik rijalitija Stanislav Krofak doputovao je iz Zagreba u Beograd kako bi večeras gostovao u emisiji “Pitam za druga”.

STANISLAV DOPUTOVAO U BEOGRAD

Nakon što je postao poznat široj javnosti kao takmičar u rijalitiju, Stanislav je privukao pažnju svojim harizmatičnim nastupom i zanimljivim stavovima. Stekao je veliku popularnost među gledaocima…

Rano jutros je krenuo put Beograda, a putovanje je proteklo bez ikakvih problema. Sa osmjehom na licu, bivši učesnik rijalitija je istakao da je uzbuđen zbog gostovanja u emisiji. Kao i da jedva čeka da se susretne sa domaćinima emisije.

Republika
Foto: Instagram

Podsjećanja radi, Stanislav je nedavno izjavio da je ispratio dešavanja u aktuelnomrijalitiju i da mu je za oko zapala atraktivna Anđela Đuričić. Međutim, on nije upućen u ono što je radila ranije, te da će odvojiti malo vremena, kako bi to saznao. 

Iako se rijetko oglašava na temu svog privatnog života, Stanislav će večeras u emisiji biti navodno nikad iskrenije, te komentarisati dešavanja u rijalitiju. Takođe će otkriti i istinu o raskidu sa Majom Marinković.

Zaista me ne interesuje

Maja je iznijela svoje mišljenje povodom toga što je Stanislav rekao i kako je ona slagala da se dopisivao sa djevojkama. Odnosno da je vidjela poruke sa nekim drugarima, kao i to što je naveo Anđelu… Priznao je da ako uđe u rijaliti, “biće njegova ili ničija”.

– Zaista me ne interesuje, to je za mene završena priča. Ne bih dalje davala na značaju. – rekla je kratko Maja, te dodala da se ne bi vraćala ni na to što ju je Krofak prozvao da je lagala.

Pročitajte i: Ove dvije poze u seksu liječe glavobolju bolje od tableta.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS