calendar

Subota 28. Septembar, 2023

JANJUŠ O RIJALITIJU, ŽENAMA I NOVOM POSLU? Je li ovo kraj njegovim forama na malom ekranu?

Objavio: RHT
19/09/2024 8:00 PM

Je li ovo kraj Janjuševim forama?

Marko Janjušević Janjuš otvoreno je progovorio o svojim iskustvima u rijalitiju, ženama koje su obilježile njegov život, i planovima za budućnost. Nakon godina provedenih pred kamerama, Janjuš razmišlja o novim životnim putevima, a mnogi se pitaju je li ovo kraj njegovim rijaliti avanturama.

Je li ovo kraj Janjuševim forama?

„Rijaliti je dio mog života, ali sve ima svoje vrijeme i mjesto. Umorio sam se od svega toga. Vrijeme je da se posvetim novim stvarima, ozbiljnijem poslu, a ne samo forama na malim ekranima,“ izjavio je Janjuš.

O ženama u svom životu, Janjuš je bio oprezan: „Bilo je mnogo priča i spekulacija, ali o svom privatnom životu više neću javno govoriti. Naučio sam lekciju.“

Što se tiče novih poslova, otkrio je da planira da se bavi biznisom van medija, ali nije precizirao detalje. Mnogi su ipak uvjereni da će se Janjuš uvijek vraćati malim ekranima, barem povremeno. Detaljnije u nastavku:

Čitajte i Aneli NABILA GLAVU u Matejino MEĐUNOŽJE USRED BIJELA DANA I DRŽI JE ZA KOSU! Zaboravili na kamere (18+)

Aneli Ahmić i Mateja Matijević uplovili su u odnos, a neprijatna situacija se dogodila kada je on javno rekao da nisu u vezi.

Naime, Mateja se ogradio uz riječi da je još rano da se govori o vezi.

Aneli NABILA GLAVU u Matejino MEĐUNOŽJE

No, po društvenim mrežama se dijele fotografije gdje on noć prije toga navodno skida donji veš. DETALJNIJE KLIKOM OVDJE.

Stefan Karić je prokomentarisao da je Aneli ovdje u neprijatnoj situaciji, jer ima dijete.

Ahmić je pokušala da smanji sramotu riječima da “idu polako”…

Međutim, istina je da se njih dvoje ne odvajaju po cijeli dan. Iako nisu priznali da su u vezi, očigledno je da njihov odnos ide u tom smjeru.

Kako nijedan trenutak ne prođe neopaženo, tako je i sad kada su društvene mreže eksplodirale zbog jedne fotografije. Mateja je ležao na kreveru tokom dana, a Aneli mu je legla preko stomaka. On ju je českao po glavi, ali su komentari krenuli odmah u suprotnom smjeru.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS