calendar

Subota 28. Septembar, 2023

MONSTRUOZNI SPISAK RIJALITI ABORTUSA! Urađeno 31 kiretaža! CRNA BROJKA koja ledi krv u žilama

Objavio: RHT
19/09/2024 5:45 PM

MONSTRUOZNI SPISAK RIJALITI ABORTUSA!

MONSTRUOZNI SPISAK RIJALITI ABORTUSA!

Urađeno 31 kiretaža!

rijalitiju se često raspravlja o abortusu, a neke učesnice su napuštale isti kako bi obavile kiretažu, a zatim se vraćale na takmičenje.

Mnoge od njih su otvoreno dijelile svoja iskustva, a javnost pamti njihova svjedočenja i odluke.

Čak deset učesnica rijalitija je prošlo kroz abortus, a neke su to činile više puta.

Aneli Ahmić abortirala dijete sa Janjušem

Posljednja rijaliti učesnica koja je abortila bila je Aneli Ahmić abortirala koja je čekala sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Ona je sa knedlom u grlu progovorila o tome i otkrila da joj teško pada što je Janjuš prihvatio to i nije želio da je ubijedi u suprotno.

 Ta njegova šutnja dok mu govorim da ću se očistiti, nije znao šta da smisli i kako da reaguje. To me najviše i razara. Kada uhvatiš čovjeka iskreno, iskrenost izađe odmah, a kada nije iskren, on stoji i šuti…I da mi priđe, on zna da će se to desiti – rekla je Aneli i dodala:

– On je meni rekao kada smo saznali da sam trudna, da mi je rekao: “Mislim da nije vrijeme…”, to bih više cijenila nego ovo ovako. Više ovakve stvari da vidim kod njega tu iskrenost, potencirao je od mene ovo i postupcima je tražio da se očistim.

Deniz Dejm nedavno prekinula trudnoću

Bivša rijaliti učesnica Deniz Dejm nedavno je iznenadila javnost priznanjem da je trudna, ali je potom i pratioce obavijestila da je odlučila da prekine trudnoću. Naime, ona nije bila sigurna u svoju odluku da postane majka, pa je 18. juna objavila iz bolničkog kreveta da više nije u drugom stanju.

Ona je tada napisala na Instagram profilu: “Moje tijelo, moj izbor”, ali se nakon toga ekskluzivno oglasila za Hype televiziju.

Maja Marinković abortirala 19 puta

Maja Marinković, koja važi za najveću zavodnicu svih sezona rijalitija navela je da je prošla kroz abortus čak 19 puta.

Naime, nakon što je jedna učesnica rijalitija popila pilulu za dan poslije, Maja je otkrila koliko puta je ona kozumirala iste, kao i da je abortirala 19 puta.

„Godinama nisam imala granicu kad su te tablete u pitanju. Koliko sam ih popila, mogla sam apoteku da sagradim do sada. Popila sam preko 200 tableta za dan poslije i abortirala bar 19 puta. Nerado pričam o tome, to nije nešto što treba bilo koja djevojka da radi, ali ja sam imala faze kad nisam previše razmišljala o tome. Danas, kad vratim film, nikad to ne bih uradila“.

Inače, i Maja Marinković je kao i Aneli abortirala Janjuševo dijete.

Miljana abortirala pet puta

Iako je sada u drugom stanju sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, te je potvrdila da će roditi bebu, Miljana Kulić je za mnoge bila rekorderka kada su rijaliti trudnoće u pitanju.

Miljana je prvi put zatrudnila u jednom rijalitiju 2017. godine, a devet mjeseci kasnije je svom tadašnjem rijaliti cimeru Ivanu Marinkoviću rodila sina Željka.

Kulićeva je nakon nekog vremena ponovo zatrudnila sa svojom velikom ljubavlju Lazarom Čolićem Zolom. Tada se ipak odlučila da ne rodi, zbog pritiska porodice koja nije odobravala njihovu vezu.

Miljana i Zola su 2020. ponovo ušli u rijaliti, a Nišlijka je i ove godine uspjela da ostane u drugom stanju. Miljana je prvo odlučila da zadrži dijete. Ubrzo se predomislila i izašla iz rijalitija kako bi obavila kiretažu.

Jedna od najdirljivijih priča iz rijalitija odnosi se na trudnoću Viktorije Mitrović.

Viki je pred kamerama započela vezu sa cimerom Markom Osmakčićem. Publika je tada mogla da prati njihove intimne trenutke, svađe, tuče i druge konflikte.

Mitrovićeva je na kraju rijalitija saznala da je trudna, što je bio šok i za nju. Ona već ima kćerku iz prethodne veze. Za Osmakčića, koji je nakon te vijesti pobegao iz Šimanovaca u inostranstvo.

Aleksandru Nikolić dečko natjerao da prekine trudnoću

Među rijaliti zvijezdama koje su iskreno pričale o abortusu je i Aleksandra Nikolić. Ona je ostala trudna sa oženjenim muškarcem. On ju je, kako je navela, natjerao da prekine trudnoću.

Dalila Dragojević bila trudna u 17. godini

Dalila Dragojević je zatrudnila sa samo sedamnaest godina. Međutim, ona je zbog nedostatka podrške od strane oca i porodice, bila primorana da abortira.

Aleksandra Subotić imala abortus sa 15 godina

Aleksandra Subotić je 2017. godine, pred kamerama rijalitija kroz suze otkrila da je abortirala u svojoj 15. godini, napominjući da njeni roditelji o tome nisu imali saznanja.

Šarmen Soraja

Bivša učesnica Šarmen Soraja, koja je takođe otkrila da je prije par godina išla na kiretažu. Ona je navela kako nije imala drugog izbora.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS