calendar

Subota 28. Septembar, 2023

Danas je velika balkanska zvijezda: Ko je dječak s fotografije?

Objavio: RHT
19/09/2024 4:00 PM

Danas je najveća balkanska zvijezda

Zdravko Čolić kao dijete bio je vedrog duha i pun energije, baš kao što se kasnije proslavio na sceni. Već od malih nogu pokazivao je sklonost ka muzici. Njegova urođena karizma i osmijeh bili su prisutni i tada, a porodica i prijatelji su prepoznali njegov talent, iako niko nije mogao naslutiti koliko će postati velika zvijezda.

Danas je velika balkanska zvijezda

Danas je jedna od najvećih zvijezda u regionu i pjevač kojeg vole i poštuju sve generacije. Dokaz su uvijek pune arene i sale za koje se traži karta više.

Iako je decenijama na muzičkoj sceni, skandali ga nikada nisu pratili, a malo toga se zna i o njegovom privatnom životu.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vogue Adria (@vogue.adria)

Gotovo nikada ne možemo vidjeti njegove fotografije iz svakodnevnog života. No, na jednoj Facebook stranici objavljena slika iz 1962. godine, kada je Zdravko bio dijete.

Imao je tada samo 11 godina. A svojevremeno je o svom djetinjstvu pričao da je bilo sretno i da ga pamti po lijepim trenucima.

Čitajte i “NEDOZVOLJENE SUPSTANCE! TATA JOJ KRADE…” Bojana Pavlović za HYPE TV URNISALA Slađu Poršelinu: “Prati stope Aneli koferuše”

Bivša rijaliti učesnica Bojana Pavlović se prije godinu pojavila na javnoj sceni. Svoju publiku ubrzo je stekla kada je počela jasno da izražava svoj stav u medijima. Njena životna priča ganula je sve i ubrzo se istakla van okvira rijalitija. Međutim, sa fan bazom, stvorila se i baza “hejtera”.

Njeno pojavljivanje u medijima nikada ne ostane bez reakcije, a sada se oglasila na društvenoj mreži Instagram te izazvala haos objavom o Slađani Lazić, samozvanoj “Poršelini”.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS