calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO) “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) Lola iz Srećnih ljudi se “prepolovila” nakon operacije

Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića! Isidora samo izustila: “Dva dana ne spavam, ovo je jezivo, advokatici u Splitu niko ne odgovara na dopise”

Objavio: RHT
18/09/2024 3:22 PM

Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića

Poslije skandala koji se dogodio na granici kada je glumac Sergej Trifunović pokušao da uđe u Hrvatsku, ne jenjava. A sada se oglasila i njegova supruga Isidora Trifunović koja je objasnila šta se dešava:

foto: prinscreen/novatv/

“Dva dana ne spavam, upravo sam stigla u Split gdje treba da se sretnem sa Sergejem. Šta se desilo, ne umijem da kažem, jer mi i dalje nije jasno. Zabrana ulaska u zemlje Evropske unije je istekla 10. septembra, a on je uhapšen 17. septembra, znači sedam dana nakon isteka zabrane. Njegova advokatica iz Splita je pokušavala da dođe u kontakt s hrvatskom policijom, konstantno im je slala dopise ne bi li saznala da li on može ući u zemlje EU, ali ni na jedan dopis nije dobila odgovor. Tako da smo otišli na slepo što se kaže ne bi li vidjeli da li je zabrana aktivna, i ako jeste na koji način se ona može prekinuti“, započela je Isidora pa nastavila.

Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića

– Naša ideja je bila samo da saznamo da li može da pređe granicu ili ne, a najgore što je moglo da se desi jeste da ga vrate sa granice. Kada bismo mi opet slali dopis i čekali odgovor na njega. Znači ponavljam otišli smo informativno, ja sam bila u pidžami, jer nam je plan bio da se vratimo za Beograd i onda u sredu ujutru krenemo za Hrvatsku. Ja sam rođena i odrasla u Rijeci, Hrvatski sam državljanin , moji roditelji su u Rijeci – objašnjava Isidora i nastavlja.

– Čim smo prešli našu granicu i ušli na njihovo tlo oni su ga momentalno uhapsili. Situacija je bila apsurdna. Izašli smo iz automobila, oni su rekli da postoji neki problem. I da će doći neko da objasni o čemu se radi. Tada je došao kolega i rekao da mora da ga uhapsi. Brane Sergeju da zove advokata. Ja se odvajam i zovem advokata, au tom trenutku mu stavljaju lisice i odvode ga. Nisu mi rekli razlogVelika neprijatnost od strane policije… – kaže Isidora

To sada nije tema

– Ja nisam fan Sergeja Trifunovića i njegovog prošlogodišnjeg ljetovanja u Splitu i njegovih postova koje nisu ni malo lijepe i elegantne, ali to sada nije tema. On je zbog tih objava dobio zabranu ulaska u zemlje EU i platio je kaznu i to je završeno. Sada postoji nešto novo, što nismo znali. U pitanju je MIM fotografija koju je on objavio, nisam je vidjela, on nije autor. Postavlja se pitanje da li su nakon pola vijeka verbalni delikti ponovo na snazi, da li on odgovara na zakon republike Hrvatske dok se ne nalazi na tlu te zemlje. Jer u trenutku objaljivanja te fotografije bio je u Beogradu. Nije državljanin Hrvatske da bi morao da odgovara na njihove zakone. Kao lajik vidim ogromnu rupu u zakonu...- rekla je Isidora.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS