calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Otac i sin spasili 10 ljudi iz poplava, a onda je bujica odnijela sina Potvrđeno iz Vlade HNK: U stravičnim poplavama najmanje 14 mrtvih “NEKE KOLEGINICE SU ME SABOTIRALE!” Indira Radić progovorila o sujeti na estradi EKSKLUZIVNO za Hype TV! Aleksandar Vučić ponudio pomoć BiH: Spremni smo pomoći iste sekunde Evakuirana žena iz Jablanice u osmom mjesecu trudnoće u bolnici izgubila bebu NEZVANIČNE INFORMACIJE – Nacionalna tragedija: Sumnja se da je broj poginulih u poplavama i odronima veći od deset Prije 15 godina u Širokom Brijegu je ubijen Vedran Puljić, na pravdu i istinu još se čeka Cesta M17 kod jablaničkog Komadinovog vrela više ne postoji Udruženje Pomozi.ba pokrenulo humanitarnu akciju za unesrećene u poplavama u BiH TERZINA LJUBAVNICA SOFIJA DIVLJA! Dala mu ULTIMATUM – zbog ovoga neće vidjeti bebu “TEŠKO JE NAĆI PRAVU PJESMU ZA DUET SA NIKOLIJOM!” Vesna Zmijanac EKSKLUZIVNO za Hype TV progovorila o planovima, pa svojim udvaračima poručila samo jedno! Dnevni horoskop za petak, 4. oktobar 2024: Biku teško da se navikne na promjene, Lav dobiva najbolju ponudu, Jarac u finansijskim poteškoćama, a Vi? Srušene kuće i blokirane ceste u Hercegovini: U poplavljenim područjima ima više nastradalih i nestalih PRIJETNJE UBISTVOM ZVEZDANA SLAVNIĆA ZBOG ANĐELE ĐURIČIĆ? Fanatici JAVNO PRIJETE?! Monstruozno! “MUP DA REAGUJE!” U okolini Jablanice u poplavama nastradale tri osobe: Najteže u selu Zlate Apokaliptične scene u Kiseljaku: Voda ušla u kuće! ODSJEČENI OD SVIJETA

MAJA SVE ŠOKIRALA! Stanislavu će pozliti nakon ovoga (FOTO)

Objavio: RHT
18/09/2024 1:30 PM

MAJA SVE ŠOKIRALA


Starleta Maja Marinković je izazvala pregršt reakcija na društvenim mrežama svojim novim izdanjem!  

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Ppokazala je, naime, svojim pratiocima na Instagramu kako joj stoji nova frizura!

MAJA SVE ŠOKIRALA

Po svemu sudeći, odlučila se za brojne promjene u svom životu. Njena objava je izazvala lavinu komentara, a kako se špekuliše, atraktivna crnka se sprema za ulazak u “Belu kuću”.

Majina kosa zapravo ni nije toliko kratka, ali se ona stalno žali da je tanka. Ovaj put je izgleda potpuno zadovoljna…

Photo: Printscreen instagram maja marinkovic

Inače, Maja je redovno na udaru komentarisanja zbog mnogih estetskih korekcija koje je radila na sebi. Međutim, ona nema problem da o tome otvoreno priča i ponosno ističe da je na sebi izmijenila sve što je željela i nije voljela.

Podsjetimo, nedavno su Maja Marinković i Stanislav Krofak stavili tačku na ljubavnu romansu:

Ja ne smatram da sam se ukanalila, ja sam se iskreno zaljubila. Ako se neko ogriješio o mene, tu ja nisam kriva. Ja sam sebe dala hiljadu posto – priznala je Maja u emisiji “Narod pita”.

UČESNICI RIJALITIJA PODIVLJALI: Obezbjeđenje nije smjelo da NAPUSTI imanje!

Pročitajte i: UČESNICI RIJALITIJA PODIVLJALI: Obezbjeđenje nije smjelo da NAPUSTI imanje! SKANDAL ZA SKANDALOM.

Opšti haos tokom žurke!

Foto: Printskrin /  TV PINK

U rijalitiju je sinoć tokom žurke došlo do neviđenog haosa između Borislava Terzića TerzeSilvije Patrik i Sare Stijović i to zbog krađe piva.

Terza je pobjesnio i posvađao se sa cimerkama, a obezbjeđenje je hitno uletilo na imanje.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS