calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO) “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) Lola iz Srećnih ljudi se “prepolovila” nakon operacije

Jelena Rozga stigla u Sarajevo: Posljednje pripreme za koncert u Zetri

Objavio: RHT
18/09/2024 11:00 AM

Jelena Rozga stigla u Sarajevo

Jelena Rozga stigla u Sarajevo

Pjevačica Jelena Rozga sinoć je stigla u Sarajevo kasnim letom iz Zagreba.

Danas će održati konferenciju za medije povodom posljednjeg koncerta turneje “Minut srca mog” koji će održati 02.11. u Zetri.

Kraljica pop scene i miljenica svih generacija, poznata po vrhunskim nastupima i nevjerovatnoj harizmi, priredit će nevjerovatnu zabavu i otpjevati svoje velike hitove kao što su: “Bižuterija“, “Okus mentola”, “Nirvana”, “Solo igračica” i mnoge druge hitove , a i himnu ovogo ljeta pjesmu “Lavica”.

Jelena najavljuje istinski spektakl u Zetri, scenski nastup će biti senzacionalan – sa zahtjevnom pirotehnikom, vatrenim topovima, fenomenalnim kostimima.

Za atraktivnu koreografiju i to da svaka sekunda ovog nastupa bude pažljivo isplanirana i uvježbana pobrinuce se Žiga Sotlar, jedan od najboljih koreografa u Europi

Ulaznice za ovaj koncert za koji vlada ogromno interesovanje se mogu kupiti putem online sistema kupikartu.ba , te na prodajnim mjestima na platou Skenderija i u Ferhadiji.

Čitajte i Ovih 10 učesnika uskoro napušta “Belu kuću”!

Tokom današnjeg dana došlo je do bitnih izmjena unutar “Bele kuće”.

10 učesnika napušta “Belu kuću”

Naime, Veliki Šef riješio je da iznenadi takmičare i da promiješa karte, pa je uputio pismo o izboru novih odabranih učesnika.

Nakon što je stiglo pismo, ovonedjeljni vođa Borislav Terzić Terza pročitao je o čemu je riječ.

– Danas će vođa izvlačenjem papirića odlučiti ko će biti naredni Odabrani. On će danas izvući 10 papirića. Pozdrav, Veliki Šef – glasilo je pismo, nakon kojeg je Terza pročitao i imena koja je izvukao:

 Silvija Patrik, Milica Dugalić, Bojana Barbi, Milana Šarac Mimas, Stefan Karić, Nenad Marinković Gastoz, Stefan Korda, Elvin Kadrić, Kristina Mateski i Borislav Bora Terzić.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS