calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO) “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) Lola iz Srećnih ljudi se “prepolovila” nakon operacije

Čovjeku plaćaju 500 eura da im uništi vjenčanje, a biznis mu cvjeta: Rasprodat sam do novembra

Objavio: RHT
18/09/2024 9:00 AM

Čovjeku plaćaju 500 eura da im uništi vjenčanje

Sredovječni Španac, po imenu Ernesto, tvrdi da je osmislio genijalan način da zaradi novac.

Čovjeku plaćaju 500 eura da im uništi vjenčanje/Foto: printscreen

On je objavio snimak na TikTok, koju je izazvao veliku pažnju i nevjericu korisnika, a u kojem detaljno objašnjava svoju ideju.

Naime, Ernesto tvrdi da je za 500 eura spreman da se predstavi kao “mladin ili mladoženjin ljubavnik” i tako otkaže svadbu, odnosno spriječi “neželjeni brak”.

On je postao tema broj jedan u svom gradu, a poručuje da se obraća ljudima koji iščekuju svadbu kao “najgoru noćnu moru”, umjesto kao najsrećniji dan u životu.

Za osnovnu naknadu od 500 eura predstaviće se kao “ljubav mladinog ili mladoženjinog života”, moliti da prekinu vjenčanje i pobjegnu s njim.

@yahorasonsoles

👀 Un negocio que rompe matrimonios: se ofrece a destrozar tu boda por 500 euros. La propuesta de Ernesto triunfa entre los recién casados: “Si tienes dudas o no te quieres casar y no sabes cómo negarte, no te preocupes, yo me opondré a tu enlace”. .#YAS #boda #rompebodas #casarte #matrimonio #risas

♬ sonido original – Yahorasonsoles – Yahorasonsoles

“Ako sumnjate u brak ili partnera, ne želite da se vjenčate, a ne umijete da kažete ne, ne brinite. Otkazaću vjenčanje umjesto vas”, poručuje Ernesto.

On dodaje da mu je potrebno vrijeme, mjesto i datum kada je svadba ugovorena, a za ostalo će se sam postarati, prenosi Oddity Central.

Ernesto je čitavu priču pokrenuo kao šalu, ali je navodno bio preplavljen zahtjevima zainteresovanih ljudi. Tvrdi da naplaćuje 500 eura, što ne uključuje putne troškove i doplatu za “neočekivane incidente”.

Recimo, ukoliko ga neko ošamari ili udari, tražiće još para. Svaki šamar košta 50 eura.

“Pokušavam da se sklonim, ali sam svjestan da kada me udare, budem više plaćen. Dakle, ako mogu da idem sporije, idem sporije. Tako zarađujem novac”, objasnio je.

Čovek tvrdi da mu biznis cvjeta i da je “rasprodat do 2. novembra”.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/cdm.me/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS