calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

Sve je namješteno! GASTTOZZA guraju, a Aneli čeka upute PRODUKCIJE! Vrijeme je za bebe?

Objavio: RHT
17/09/2024 8:45 PM

Sve je namješteno! GASTTOZZA guraju, a Aneli čeka upute PRODUKCIJE!

U rijaliti svijetu sve više se spekuliše da je igra namještena i da produkcija favorizuje Gastoza. Prema riječima nekih izvora, Gastoz dobija posebnu pažnju i podršku, dok se ostali učesnici, uključujući Aneli Ahmić, navodno usmjeravaju prema scenariju koji im je zadat.

Sve je namješteno! GASTTOZZA guraju, a Aneli čeka upute PRODUKCIJE!/Foto: printscreen

Aneli se, prema ovim teorijama, nalazi u nezavidnoj poziciji, čekajući upute od produkcije o svom narednom potezu. Spekuliše se da će njen boravak u rijalitiju biti usmjeren prema dramatičnim momentima, uključujući i novu potencijalnu trudnoću, što bi moglo podići gledanost. “Vrijeme je za bebe,” komentarišu fanovi.

Sve ove teorije samo dodatno pojačavaju tenziju među gledateljima, dok mnogi čekaju da vide kako će se situacija dalje odvijati i da li su te glasine istinite. Detaljnije u nastavku:

Čitajte i Ovih 10 učesnika uskoro napušta “Belu kuću”!

Tokom današnjeg dana došlo je do bitnih izmjena unutar “Bele kuće”.

10 učesnika napušta “Belu kuću”

Naime, Veliki Šef riješio je da iznenadi takmičare i da promiješa karte, pa je uputio pismo o izboru novih odabranih učesnika.

Nakon što je stiglo pismo, ovonedjeljni vođa Borislav Terzić Terza pročitao je o čemu je riječ

– Danas će vođa izvlačenjem papirića odlučiti ko će biti naredni Odabrani. On će danas izvući 10 papirića. Pozdrav, Veliki Šef – glasilo je pismo, nakon kojeg je Terza pročitao i imena koja je izvukao:

 Silvija Patrik, Milica Dugalić, Bojana Barbi, Milana Šarac Mimas, Stefan Karić, Nenad Marinković Gastoz, Stefan Korda, Elvin Kadrić, Kristina Mateski i Borislav Bora Terzić.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS