calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

BOLESNO! ANĐELA ĐURIČIĆ slala GOLE FOTOGRAFIJE na više od 10 BROJEVA!

Objavio: RHT
17/09/2024 9:00 PM

ANĐELA ĐURIČIĆ slala GOLE FOTOGRAFIJE na više od 10 BROJEVA!

ANĐELA ĐURIČIĆ slala GOLE FOTOGRAFIJE na više od 10 BROJEVA! Foto: HypeTV

Anđela Đuričić, ušla je ponovo u rijaliti, iako je prijetila samoubistvom kao način da nanese štetu toj istoj  televiziji i optuži ih za maltretiranje. Sebe nazove jadnicom. Zatim je bila na stubu srama zbog javne preljube i skandaloznog ponašanja, sada pokušava da se “opere”. To joj očigledno ne polazi za rukom.

Ipak, njeni pokušaji da se izvuče iz blata u koje se sama kupa ne samo da su neuspješni, već djeluju i groteskno.

Naime, nakon štoje ponovo postala rijaliti učesnik televizije koja joj je “uništila život”, isplivale su mnoge stvari koje Anđela očigledno nije željela da se saznaju.

Prvo je objavljeno da je Anđela prijetila kolegama na televiziji HYPE BIH te vrijeđala, dakle nasilništvo sa njene strane nije se odnosilo samo na partnere.

Osim toga, snimak koji je sam Zvezdan Slavnić snimao kada mu je uletila u stan ,dijeli se po mrežama, kada je bila sve samo ne žrtva kojom se predstavlja.

Da zlo nikada ne ide samo, jasno je pa tako nije kraj ni Anđelinim prljavštinama. Ovog puta je “udarila” na svoju svetinju, a to su njeni roditelji. Naime, Anđela je tajno molila Zvezdana Slavnića da se pomire i budu zajedno. Pod uslovom da njeni roditelji to ne znaju. Zvezdan je objelodanio manijakalne pozive i poruke sa njegovim prijateljima

Njeni roditelji sada već nisu uz Anđelu budući da se nisu oglasili ni da joj čestitaju rođendan. Mnoge su spekulacije da ne žele da se oglašavaju od kada su saznali da ih je lagala sve vrijeme.

PRIJETILA SAMOUBISTVOM NA TELEVIZIJI

Anđela je podsjetimo i planirala suicid na televiziji kako bi zatvorila tu  televiziju a danas je gledamo na istoj kako govori da je žrtva nasilja. Što je definitivno uvreda. Za sve žrtve nasilja koje prolaze kroz traume.

BOLESNO ANDJELA SLALA GOLE SLIKE NA VIŠE OD 10 BROJEVA

Kako Hype ekskluzivno saznaje Anđela je imala više fotografija od onih sa bananom. Koje su svi vidjeli i svima su poznate. Čini se da sada ima više materijala od kog treba da se”pere” na televiziji koja joj je “uništila život”, kako je sama rekla a čelnike vrijeđala najgnusnije. Kako je sama rekla “spremna je na sve”, ali nismo sigurni da li su gledaoci spremni na sljedeće detalje.

Kako HYPE TV ekskluzivno saznaje Anđela je slala ove fotografije na više od 10 BROJEVA.

Ove fotografije pristigle su na e-mail redakcije portala Hypetv.rs. Ekskluzivno saznajemo da je ove fotografije Anđela navodno slala na više od deset brojeva.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS