calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

OVO SE KRIJE! ŠTA DEŠAVA SA MILJANOM?! HAOS TRENUTNO! KOGA SE BOJI?

Objavio: RHT
17/09/2024 7:45 PM

OVO SE KRIJE! ŠTA DEŠAVA SA MILJANOM?!

Miljana Kulić, poznata rijaliti učesnica, ponovo je u središtu haosa, a situacija s njom postaje sve napetija.

OVO SE KRIJE! ŠTA DEŠAVA SA MILJANOM?!/Foto: Hype

Iako se o njenom privatnom životu često spekuliše, trenutno se kriju pravi razlozi za njeno ponašanje i stanje. Prema izvorima bliskim Miljani, ona se suočava s ozbiljnim strahovima i stresom, a mnogi sumnjaju da je pod velikim pritiskom zbog određenih osoba iz prošlosti.

Navodno, Miljana se boji nekih ljudi s kojima je ranije imala sukobe, a koje ponovo susreće u rijalitiju. Njena nepredvidiva reakcija i konstantna tenzija podstiču špekulacije da postoji neko iz sjene ko joj zadaje nemir. Haos u njenom životu doseže novi nivo, jer Miljana često ne može da kontroliše emocije, što izaziva dramu pred kamerama.

Publika se pita ko je ta osoba koja je unosi toliko straha, dok Miljana nastavlja da bude glavna tema rijalitija, privlačeći pažnju gledalaca. Kad se na to doda vijest o trudnoći, situacija postaje još komplikovanija. Detaljnije u videu ispod:

Čitajte i Ovih 10 učesnika uskoro napušta “Belu kuću”!

Tokom današnjeg dana došlo je do bitnih izmjena unutar “Bele kuće”.

10 učesnika napušta “Belu kuću”

Naime, Veliki Šef riješio je da iznenadi takmičare i da promiješa karte, pa je uputio pismo o izboru novih odabranih učesnika.

Nakon što je stiglo pismo, ovonedjeljni vođa Borislav Terzić Terza pročitao je o čemu je riječ

– Danas će vođa izvlačenjem papirića odlučiti ko će biti naredni Odabrani. On će danas izvući 10 papirića. Pozdrav, Veliki Šef – glasilo je pismo, nakon kojeg je Terza pročitao i imena koja je izvukao:

 Silvija Patrik, Milica Dugalić, Bojana Barbi, Milana Šarac Mimas, Stefan Karić, Nenad Marinković Gastoz, Stefan Korda, Elvin Kadrić, Kristina Mateski i Borislav Bora Terzić.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS