calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA TRUDNA? Kum iz zatvora sve otkrio, a KOD OVOG ASTROLOGA je tražila istinu BOLESNO! ANĐELA ĐURIČIĆ slala GOLE FOTOGRAFIJE na više od 10 BROJEVA! Sve je namješteno! GASTTOZZA guraju, a Aneli čeka upute PRODUKCIJE! Vrijeme je za bebe? RASKINULI MIMA I GRUJA! Sve odzvanja od njihove svađe, pljušte prijetnje i uvrede, učesnici u šoku! Ciklon stigao i u Italiju: Peskara pod vodom ŽENI SE ADAM ĐOGANI! Slavlje u Luninom domu, pokazao vjerenicu od koje zastaje dah, zaprosio je u Italiji (FOTO) OVO SE KRIJE! ŠTA DEŠAVA SA MILJANOM?! HAOS TRENUTNO! KOGA SE BOJI? Preminula teniska legenda zaslužna za čak 24 Gren slema Dušica Jakovljević u velikim životnim problemima? Ovo je njen PROPALI ŽIVOT! Sergeju Trifunoviću poslije PRIVOĐENJA u Hrvatskoj ODUZET PASOŠ! Traži se 30 DANA ZATVORA i NOVČANA KAZNA, a evo kako je VRIJEĐAO POLICAJCE! Zvezdan i Brendon ULAZE DA URNIŠU Anđelu i Gastozza, evo šta kažu “SA FUDBALEROM SAM IMALA INTIMNE ODNOSE 12 SATI” Učesnica rijalitija zgrozila sve priznanjem pred kamerama bez blama! Šta možemo očekivati? Instagram uvodi VELIKE PROMJENE PROCURILI RANI RADOVI TEODORE DELIĆ! Ovo je njeno pravo lice, SKANDALOZNO! (FOTO) Rijaliti teorije: Miljana je imala odnose i sa Ivanom, MOŽDA JE ON OTAC? Sha gubi Mionu, a Aneli i Anđela? FILIP CAR EKSKLUZIVNO OTKRIO ŠTA MISLI O MAJI I ALEKSANDRI? Ko ga nervira a kome će sve vratiti duplo

PJEVAČICA ZBOG RAZVODA POSTALA ANOREKSIČNA?! Jovana Pajić krila kroz kakav pakao je prošla poslije rastanka od Saleta Tropika

Objavio: RHT
17/09/2024 3:30 PM

PJEVAČICA ZBOG RAZVODA POSTALA ANOREKSIČNA

Iako su važili za najbolji i najskladniji par na estradi, Jovana Pajić i Sale Tropiko su ipak stavili tačku na svoj brak u kome su dobili dvoje djece. Dvije kćerke Helenu i Đinu.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

I dok ni jedno od njih dvoje nije pričalo o razlozima rastanka, često smo mogli da ih vidimo zajedno sa djecom. Jer očigledno za sreću svojih mezimica ostali su u dobrim odnosima. Zajedno su ih vodili na treninge, priredbe, na selo i na proslave rođendana. Međutim, kako se pjevačica osjećala poslije razvoda, kada se spakovala i preselila kod roditelja u drugi dio grada, niko nije znao. Čak ni njeni najbliži.

PJEVAČICA ZBOG RAZVODA POSTALA ANOREKSIČNA

Ona je samo sa najboljim prijateljima komunicirala, kada je bila u haosu, oko selidbe, ali i reakcije djece koja su u tom trenutku bila u najgorem dobu, najgorem uzrastu. Ipak Jovana je sve uspjela da sačuva od javnosti. Nije se skoro nigdje pojavljivala. A kako su njeni najbliži sada otkrili, zbog cjelokupnog stresa oko razvoda, Jovana skoro da nije ni jela. Pa je izgubila toliko kilograma da je bila na ivici anoreksije. Kažu oni koji su je sretali tada da je smršavila više od 10 kilograma. I da samo pukom srećom nije završila u bolnici.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS