calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ramo Isak govori za Hype: JA SAM SNAGA BOSANSKOG NARODA! Jedini imam petlju da pokrenem procese! Ovih 10 učesnika uskoro napušta “Belu kuću”! Enver Šadinlija, doajen bh. novinarstva: Mogu se pohvaliti da sam i ja zaslužan za svjetski uspjeh Amire Medunjanin Šefica slavi 32. rođendan, ovako je izgledala kao djevojčica: Imate li predstavu o kome je riječ? Prizori kojima se Salma oprostila od ljeta oduzimaju dah: Može poslužiti kao spomenik slobodi MIONA PRESJEKLA ZA SVA VREMENA: Ša ne može vjerovati šta ga je snašlo! PJEVAČICA ZBOG RAZVODA POSTALA ANOREKSIČNA?! Jovana Pajić krila kroz kakav pakao je prošla poslije rastanka od Saleta Tropika ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – JANA KULIRA FATIMU: POLAKO SHVATA DA POSTAJE LOŠIJA OD NJE! (VIDEO) Vedrana Rudan progovorila o borbi s rakom: Nisam sigurna da ću dočekati rođendan Ovih pet pravila će vam pomoći u potrazi za srodnom dušom Nova pjesma Semira Cerića Koketa “A ona je htjela sa mnom svatove”: Vidimo se 26. oktobra u Skenderiji Objavljena prva slika Titana: Dijelovi podmornice na dnu okeana Trava i tekila pripremile glumicu za grube scene s*ksa: Sreća pa je gola Demi Mur bila na meni RASKRINKAN PAKLENI PLAN JELENE I IVANA: Miljana konačno progovorila ŠOKANTNO PRIZNANJE: ”Sklona sam poroku, znala sam da popijem po devet čokanjčića rakije” Vesna Zmijanac spomenula i narkotike! PORŠELINA KRIJE AFERU SA OŽENJENIM OCEM UČESNIKA RIJALITIJA? Šokantne optužbe

PLJUJE, PA LIŽE!? ANĐELA ĐURIČIĆ KRALJICA BLAMA! Mudrolije i laži rijaliti učesnice! TOTALNO RASKRINKANA

Objavio: RHT
17/09/2024 11:59 AM

Anđela Đuričić kraljica blama

Anđela Đuričić ne prestaje da niže skandale i blamove, a njene izjave će ući u anale. Rijaliti učesnica je postala glavna tema na društvenim mrežama, gdje je fanovi komentarišu samo negativno.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Naime, ona je već bila pokazala nasilničko ponašanje u “Beloj kući” zbog kojeg je i diskvalifikovana…

Anđela Đuričić kraljica blama

Takođe je pogazila sva moralna načela u koja se klela. Crnogorka je više puta pokušava na sve moguće načine da se domogne slave i estrade. Zbog toga su njeni blamovi i fetiši postali glavna tema na društvenim mrežama.

Anđela Đuričić / Izvor: Foto: Instagram printscreen/andjelaadjuricc

Anđela je, naime, u jednoj emisiji pokušala da citira narodnu izreku, ali zbog onog što je izgovorila izazvala je lavinu smijeha na mrežama.

Foto: Printscreen YotuTube Zadruga

 Ko se opeče na jogurt, duva i u mlijeko – rekla je Anđela Đuričič.

Takođe je ostala upamćen i po još jednom blamu:

Na svom Instagramu je objavila fotografiju Mokinog profila, pa napravila lapsus i izazvala lavinu komentara. Umjesto “zapratite”, Anđela je napisala “zaprijetite”, što su svi odmah primijetili i krenuli da dijele fotografiju, a Đuričić je odmah potom obrisala stori.

Podsjetimo, ona je, pored svakodnevnih poniženja, ostala upamćena jer je ljubila Zvezdanova stopala i miške…

Anđela je bila ludo zaljubljena, a sada od kako je ušla u “Belu kuću” svaku priliku koristi da istakne da je Zvezdan njena najveća greška…

ISTINA O MILJANI I BEBI! Zola više nije mogao da šuti, Marija upletena u sve! ŠOK!

Pročitajte i: ISTINA O MILJANI I BEBI! Zola više nije mogao da šuti, Marija upletena u sve! ŠOK!

Miljana Kulić je ponovo u drugom stanju sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom! Bivši rijaliti učesnik je iznio sve detalje turbulentnog odnosa sa rijaliti zvijezdom.

Foto Hype  TV

Kako je otkrio, Zola tvrdi da je jverovao da njegova ljubavna romasa sa rijaliti zvijezdom zaslužuje drugu šansu. Takođe, Lazar otkriva kada je nastao problem jer je Marija Kulić umiješala svoje prste u njihov život:

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS