calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ramo Isak govori za Hype: JA SAM SNAGA BOSANSKOG NARODA! Jedini imam petlju da pokrenem procese! Ovih 10 učesnika uskoro napušta “Belu kuću”! Enver Šadinlija, doajen bh. novinarstva: Mogu se pohvaliti da sam i ja zaslužan za svjetski uspjeh Amire Medunjanin Šefica slavi 32. rođendan, ovako je izgledala kao djevojčica: Imate li predstavu o kome je riječ? Prizori kojima se Salma oprostila od ljeta oduzimaju dah: Može poslužiti kao spomenik slobodi MIONA PRESJEKLA ZA SVA VREMENA: Ša ne može vjerovati šta ga je snašlo! PJEVAČICA ZBOG RAZVODA POSTALA ANOREKSIČNA?! Jovana Pajić krila kroz kakav pakao je prošla poslije rastanka od Saleta Tropika ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – JANA KULIRA FATIMU: POLAKO SHVATA DA POSTAJE LOŠIJA OD NJE! (VIDEO) Vedrana Rudan progovorila o borbi s rakom: Nisam sigurna da ću dočekati rođendan Ovih pet pravila će vam pomoći u potrazi za srodnom dušom Nova pjesma Semira Cerića Koketa “A ona je htjela sa mnom svatove”: Vidimo se 26. oktobra u Skenderiji Objavljena prva slika Titana: Dijelovi podmornice na dnu okeana Trava i tekila pripremile glumicu za grube scene s*ksa: Sreća pa je gola Demi Mur bila na meni RASKRINKAN PAKLENI PLAN JELENE I IVANA: Miljana konačno progovorila ŠOKANTNO PRIZNANJE: ”Sklona sam poroku, znala sam da popijem po devet čokanjčića rakije” Vesna Zmijanac spomenula i narkotike! PORŠELINA KRIJE AFERU SA OŽENJENIM OCEM UČESNIKA RIJALITIJA? Šokantne optužbe

PORŠELINA KRIJE AFERU SA OŽENJENIM OCEM UČESNIKA RIJALITIJA? Šokantne optužbe

Objavio: RHT
17/09/2024 1:15 PM

PORŠELINA KRIJE AFERU

Dačo Virijević otkrio zanimljive detalje!

Foto: Hype

Slađa Lazić Poršelina nedavno je priznala da joj se dopada osoba bliska Dači Virijeviću.

PORŠELINA KRIJE AFERU

Međutim, sinoć je u emisiji “Pretres nedelje” otkrila da se radi o njegovom ocu, koji joj je iznajmljivao skupoceni automobil, sa kojim se nedavno fotkala.

– Slađa se uselila u kuću i niko nije znao da je Dači Virijeviću maćeha, da li je to istina? – upitao ju je voditelj.

Republika
Slađa priznala sve o odnosu sa Virijevićevim ocem

– Ja kad sam se uselila spominjala sam da sam njegova maćeha jer je auto u kojim sam se slikala auto od Dačinog tate. On ima rent-a-kar, ali ja sa njegovim ocem nisam u vezi, nego se samo družimo par mjeseci. Mi nismo ni u kakvim odnosima, ali ne znači da nećemo biti – rekla je Slađa.

– Moj tata ima 35 godina i mene je napravio sa 15 godina. Moj tata je u braku već šest godina. Razveden je od moje majke, tako da šta fali ovo mi je maćeha broj 2. Ja nisam mogao da vjerujem u sve to, ali je izgleda istina – rekao je Dačo.

– Daču treba da upoznamo dodatno jer zaista ima biznise, kao i njegov otac. Apsolutno imamo drugarski odnos i ništa osim toga. Sa njegovim ocem sam baš pričala da mi fudbaler ne pušta da uđem u rijaliti i onda mi je njegov otac dao vjetar u leđa da uđem. Tako da baš volim da se družim sa njim – rekla je Slađa.

“Svi se tuku oko njega

– Čak se i Ana Spasojević raspitivala o mom tati, tako da ne znam šta da kažem. Svi se tuku oko njega – rekao je Dačo.

– To je laž, mi smo se samo čuli napolju oko ulaska i ja sam mu pomogla šta treba da unese. Nemojte sad ove priče da mi pravite, on meni nikada oca u životu nije spominjao – rekla je Ana.

– Možda se Anči raspitivala malo da se izreklamira kad izađe napolje, nikad se ne zna – rekla je Slađa.

Pročitajte i: ISTINA O MILJANI I BEBI! Zola više nije mogao da šuti, Marija upletena u sve! ŠOK!

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS