calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ramo Isak govori za Hype: JA SAM SNAGA BOSANSKOG NARODA! Jedini imam petlju da pokrenem procese! Ovih 10 učesnika uskoro napušta “Belu kuću”! Enver Šadinlija, doajen bh. novinarstva: Mogu se pohvaliti da sam i ja zaslužan za svjetski uspjeh Amire Medunjanin Šefica slavi 32. rođendan, ovako je izgledala kao djevojčica: Imate li predstavu o kome je riječ? Prizori kojima se Salma oprostila od ljeta oduzimaju dah: Može poslužiti kao spomenik slobodi MIONA PRESJEKLA ZA SVA VREMENA: Ša ne može vjerovati šta ga je snašlo! PJEVAČICA ZBOG RAZVODA POSTALA ANOREKSIČNA?! Jovana Pajić krila kroz kakav pakao je prošla poslije rastanka od Saleta Tropika ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – JANA KULIRA FATIMU: POLAKO SHVATA DA POSTAJE LOŠIJA OD NJE! (VIDEO) Vedrana Rudan progovorila o borbi s rakom: Nisam sigurna da ću dočekati rođendan Ovih pet pravila će vam pomoći u potrazi za srodnom dušom Nova pjesma Semira Cerića Koketa “A ona je htjela sa mnom svatove”: Vidimo se 26. oktobra u Skenderiji Objavljena prva slika Titana: Dijelovi podmornice na dnu okeana Trava i tekila pripremile glumicu za grube scene s*ksa: Sreća pa je gola Demi Mur bila na meni RASKRINKAN PAKLENI PLAN JELENE I IVANA: Miljana konačno progovorila ŠOKANTNO PRIZNANJE: ”Sklona sam poroku, znala sam da popijem po devet čokanjčića rakije” Vesna Zmijanac spomenula i narkotike! PORŠELINA KRIJE AFERU SA OŽENJENIM OCEM UČESNIKA RIJALITIJA? Šokantne optužbe

Novac, uspjeh i sreća u oktobru posebno čekaju ova četiri znaka horoskopa

Objavio: RHT
17/09/2024 12:45 PM

Novac uspjeh i sreća u oktobru

Foto: Shutterstock

Pripremite se za fantastičan period. Evo četiri horoskopska znaka na koje će Bijeli Mjesec imati ogroman uticaj i pomoći im da ostvare svoje snove.

Bijeli Mjesec, poznat i kao Selena, donosi posebnu energiju tokom oktobra, pružajući pozitivnu podršku nekim horoskopskim znacima. Da li im stiže novac, uspjeh i sreća?

Sve do 11. januara 2025. godine, Bijeli Mjesec će se nalaziti u znaku Blizanaca. Tokom oktobra, ovaj celestialni fenomen će pružiti dodatnu podršku određenim znakovima, pomažući im da ostvare svoje ciljeve.

Bik

Oktobar donosi odlične prilike za finansijski uspjeh. Beli Mjesec će vam pomoći da povećate prihode, posebno kroz dnevne poslove. Ako trenutno pregovarate sa svojim nadređenima, očekujte povoljne rezultate. Jupiter i Bijeli Mjesec u radnom sektoru obećavaju značajnu zaradu. Do punog Mjeseca u Biku 15. novembra, bićete oduševljeni postignutim rezultatima.

Blizanci

Bijeli Mjesec u vašem znaku do 25. oktobra će vam pomoći da unaprijedite posao, steknete uspjeh a dolazi i sreća u vezi sa trudnoćom. Ako želite da započnete novu romansu, pomračenje 2. oktobra može donijeti sudbonosnog poznanika. Iako će veza na početku biti kao prolazna avantura, do kraja oktobra, osjećanja će se pretvoriti u nešto ozbiljnije. U decembru 2024. godine očekuju vas dve lunacije koje će uticati na vašu vezu; 1. decembra ćete moći da započnete novu fazu sa partnerom, dok će dalji razvoj situacije zavisiti od vaših odluka.

Strijelac

Oktobar će vam pomoći u pravnim pitanjima i poslovnim ugovorima, naročito ako tražite poslovnog partnera. Ako treba da potpišete važne dokumente, pojaviće se osoba koja će vam pomoći da izbjegnete greške, kao što je preporuka za dobrog advokata ili notara. Takođe, vaš bračni partner može vam ponuditi briljantnu ideju koja će vam pomoći da značajno povećate prihod i novac u 2025. godini.

Ribe

Bijeli Mjesec će vam pomoći da riješite probleme u karijeri ili odnose sa nadređenima. Ako čekate neku isplatu, vaš menadžer će biti ključna osoba koja će vam pomoći da postignete cilj do punog Mjeseca u Ovnu 17. oktobra. Ne ustručavajte se da tražite novac, povišicu ili bolje uslove plaćanja a možda je i uspjeh odmah iza ćoška – da li ćete dobiti poziciju o kojoj ste oduvijek sanjali.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za utorak, 17. septembar 2024: Ovnovi pod tenzijom, Strijelci imaju sreće u poslu, Ribe očekuju iznenadne promjene, a Vas?

BONUS VIDEO:

(Krstarica/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS