calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – JANA KULIRA FATIMU: POLAKO SHVATA DA POSTAJE LOŠIJA OD NJE! (VIDEO) Vedrana Rudan progovorila o borbi s rakom: Nisam sigurna da ću dočekati rođendan Ovih pet pravila će vam pomoći u potrazi za srodnom dušom Nova pjesma Semira Cerića Koketa “A ona je htjela sa mnom svatove”: Vidimo se 26. oktobra u Skenderiji Objavljena prva slika Titana: Dijelovi podmornice na dnu okeana Trava i tekila pripremile glumicu za grube scene s*ksa: Sreća pa je gola Demi Mur bila na meni RASKRINKAN PAKLENI PLAN JELENE I IVANA: Miljana konačno progovorila ŠOKANTNO PRIZNANJE: ”Sklona sam poroku, znala sam da popijem po devet čokanjčića rakije” Vesna Zmijanac spomenula i narkotike! PORŠELINA KRIJE AFERU SA OŽENJENIM OCEM UČESNIKA RIJALITIJA? Šokantne optužbe “Moja zvijezda sjajna” dobila svoju ekranizaciju: Diplomiranom žurnalisti muzika na prvom mjestu Novac, uspjeh i sreća u oktobru posebno čekaju ova četiri znaka horoskopa SLAVLJE U DOMU ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Društvene mreže se usijale – čestitke stižu sa svih strana! KAKO ĆE REAGOVATI FILIP CAR? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima ispričala svoju životnu priču! Djevojka odmah zaplakala, a Elme… (VIDEO) PLJUJE, PA LIŽE!? ANĐELA ĐURIČIĆ KRALJICA BLAMA! Mudrolije i laži rijaliti učesnice! TOTALNO RASKRINKANA MILJANA SAOPŠTILA KONAČNU ODLUKU! Hoće li roditi dijete? Nastao muk Uhapšen Sergej Trifunović! Čeka ga novo suđenje u Splitu

Mogući prekidi vodosnabdijevanja u više od 20 sarajevskih ulica

Objavio: RHT
17/09/2024 11:15 AM

Mogući prekidi vodosnabdijevanja

Foto: VIK Sarajevo

Iz KJKP “Vodovod i kanalizacija” Sarajevo danas su se oglasili i najavili radove na vodovodnoj mreži, zbog čega neće biti vode u pojedinim ulicama.

Mogući prekidi vodosnabdijevanja

– U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova kao i druge intervencije na vodovodnoj mreži zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama: Hasana Bibera, Mjedenica, Smaila Šikala, Hrasnička cesta, Alipašina, Zaima Šarca, Antuna Hangija, Balibegovica, Ablagin sokak, Budžak, Brezanska, Gazi Mehmed paše Fidahića, Čobanija, Rafaela Gaona, Hameda Hodovića, Sulje Jahića, Unska i Banjska.

U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su radovi u ulicama Omera Kovača, Valtera Perića i Hrgića. Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju može doći u navedenim ulicama – naveli su iz VIK-a.

Normalizacija u vodosnabdijevanju se očekuje po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Dnevni horoskop za utorak, 17. septembar 2024.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za utorak, 17. septembar 2024: Ovnovi pod tenzijom, Strijelci imaju sreće u poslu, Ribe očekuju iznenadne promjene, a Vas?

Horoskop za 17 septembar 2024. / Izvor: Shutterstock/vectorfusionart

Izvor: Shutterstock/vectorfusionart

Dnevni horoskop za 17. septembar 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 17. septembar 2024. godine kaže da napredak na poslu danas zavisi od vaše sposobnosti da se prilagodite promjenama. Neočekivane situacije zahtevaju brzo reagovanje. Razlike u mišljenju izazivaju tenzije s partnerom. Slobodni, moguć je neočekivani susret s osobom iz prošlosti koja će probuditi stara osjećanja. Osjećate se iscrpljeno. Odmor i relaksacija su neophodni.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS