calendar

Ponedeljak 16. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EDITA ARADINOVIĆ SE UDAJE! Krije svog dečka s kojim je šest godina u vezi, a sada se izlanula! SKANDALOZNO! SLAĐA PORŠELINA SE IZLANULA, PA PRIZNALA ŠOK ISTINU UČESNIKU: “Možda ti postanem maćeha” ON ZANIJEMIO SKANDAL NA NASTUPU ANDREANE ČEKIĆ! Pjevačica doživjela šok neprijatnost, ključa od besa: “Imam ja ruke, i ti si žensko” EVO GDJE SE NALAZI ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Ovdje je pronašla mir, otišla daleko nakon turbulentnog perioda (FOTO) BLAM NAD BLAMOVIMA! Tea Tairović ISKOPIRALA Acu Lukasa: Objavljen DOKAZ! PRVE FOTOGRAFIJE PRETUČENE MATEE STANKOVIĆ: Isplivao SKANDALOZAN SNIMAK, krv joj ŠIKLJA iz nosa, a po tijelu MODRICE I PODLIVI! (FOTO) Nataša Bekvalac priznala: “Vlasnici diskoteka me ne vole, prevrću očima kad trebam gostovati” Majdov suspendovan na pet mjeseci: Prekršio religiozne kodekse na Olimpijskim igrama Seks ili novac: Šta je važnije za sreću? HAOS U BIJELOJ KUĆI Ivan skočio na Gastoza, haos na sve strane, neviđeno do sada! “UHODILA ME JE, PRAVILA SCENE I HAOS, PRIJETILA JE DA ĆE DA URADI NEŠTO SEBI” Zvezdan RASKRINKAO Anđelu i sve njene laži NOVA PJESMA ACE LUKASA POSTAVLJA REKORDE! Za samo dva dana MILION PREGLEDA na Jutjubu! Emina Jahović pokazala kakva je dama sa stilom: Ovom izgledu niko nije odolio SOFIJA PRIZNALA SVE O POLJUPCU SA TERZOM Šok u rijalitiju, ostavio trudnu vjerenicu, pa odmah krenuo u akciju Državljanima BiH u Austriji poplavljene kuće i pogoni (FOTO/VIDEO) Apokaliptične scene zbog nevremena: Pukla brana, voda guta sve pred sobom

BLAM NAD BLAMOVIMA! Tea Tairović ISKOPIRALA Acu Lukasa: Objavljen DOKAZ!

Objavio: RHT
15/09/2024 10:00 PM

Tea Tairović ISKOPIRALA Acu Lukasa

Tea Tairović ISKOPIRALA Acu Lukasa Foto: ATA Images

Pjevačica Tea Tairović sprema se za koncerte u Beogradu a možda joj je “promakao” detalj da je tema svih društvenih mreža po novom blamu na estradi.

Naime, Aleksandar Vuksanović Aca Lukas objavio je prije godinu dana pjesmu “Voleću te sutra”, koja broji milionske preglede.

Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas održaće koncert 23. novembra u  Ljubljani tačnije u Areni Stožice. A poslije koncerta, tada će publika moći da uživa u nastavku filma “Pokidan”. Drugi dio nosi naziv “Stravično” najavio je nedavno i vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije Saša Mirković.

Inače, film je nastao po motivima života muzičke zvijezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas. I demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života. Glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama su i glumci: Branka Katić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Marija Pikić, Radoje Čupić i mnogi drugi, prenosi HypeTV


BLAM NAD BLAMOVIMA! TEA ISKOPIRALA LUKASA

Prije samo tri mjeseca Tea Tairović objavila je pjesmu “Pozovi” a malo je reći da je početak pjesme iskopiran.

Ovo je postalo glavna tema društvene mreže X a ni sama Tea očigledno ne zna da je predmet ismijavanja pred koncerte

Volim njene pjesme ali brate sve život iskopira”, bio je jedan komentar.

Što bi se reklo (upućeno Tei) Ne kradi kradloooo”., bio je drugi komenar od mnogih.

Tea jeste zvijezda trenutne javne scene ali ne može se porediti sa legendarnim Lukasom pa čak ni u vidu samog uvoda pjesme. A možda je ovo ipak neki markentiški trik pred koncerte? Šta mislite?

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS