calendar

Ponedeljak 16. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EDITA ARADINOVIĆ SE UDAJE! Krije svog dečka s kojim je šest godina u vezi, a sada se izlanula! SKANDALOZNO! SLAĐA PORŠELINA SE IZLANULA, PA PRIZNALA ŠOK ISTINU UČESNIKU: “Možda ti postanem maćeha” ON ZANIJEMIO SKANDAL NA NASTUPU ANDREANE ČEKIĆ! Pjevačica doživjela šok neprijatnost, ključa od besa: “Imam ja ruke, i ti si žensko” EVO GDJE SE NALAZI ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Ovdje je pronašla mir, otišla daleko nakon turbulentnog perioda (FOTO) BLAM NAD BLAMOVIMA! Tea Tairović ISKOPIRALA Acu Lukasa: Objavljen DOKAZ! PRVE FOTOGRAFIJE PRETUČENE MATEE STANKOVIĆ: Isplivao SKANDALOZAN SNIMAK, krv joj ŠIKLJA iz nosa, a po tijelu MODRICE I PODLIVI! (FOTO) Nataša Bekvalac priznala: “Vlasnici diskoteka me ne vole, prevrću očima kad trebam gostovati” Majdov suspendovan na pet mjeseci: Prekršio religiozne kodekse na Olimpijskim igrama Seks ili novac: Šta je važnije za sreću? HAOS U BIJELOJ KUĆI Ivan skočio na Gastoza, haos na sve strane, neviđeno do sada! “UHODILA ME JE, PRAVILA SCENE I HAOS, PRIJETILA JE DA ĆE DA URADI NEŠTO SEBI” Zvezdan RASKRINKAO Anđelu i sve njene laži NOVA PJESMA ACE LUKASA POSTAVLJA REKORDE! Za samo dva dana MILION PREGLEDA na Jutjubu! Emina Jahović pokazala kakva je dama sa stilom: Ovom izgledu niko nije odolio SOFIJA PRIZNALA SVE O POLJUPCU SA TERZOM Šok u rijalitiju, ostavio trudnu vjerenicu, pa odmah krenuo u akciju Državljanima BiH u Austriji poplavljene kuće i pogoni (FOTO/VIDEO) Apokaliptične scene zbog nevremena: Pukla brana, voda guta sve pred sobom

Nataša Bekvalac priznala: “Vlasnici diskoteka me ne vole, prevrću očima kad trebam gostovati”

Objavio: RHT
15/09/2024 9:00 PM

Nataša Bekvalac priznala

Kažu da na mojim nastupima dolaze žene, čast izuzecima, a žene kažu da ne troše, rekla je Bekvalac.

Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac nedavno je zaustavila nastup i održala je kratak govor publici. Bekvalac je istakla da vlasnici klubova imaju problem kada ona nastupa, jer uglavnom na njene koncerte dolaze žene, koje ne mogu popiti onoliko koliko mogu muškarci.

– Vlasnici diskoteka i klubova, uglavnom prevrću oči kada ja trebam da im gostujem, ne vole. Kažu da na mojim nastupima dolaze žene, čast izuzecima, a žene kažu da ne troše. Nema velikog pazara kada ja dođem, a ja bih da poručim dragim mojim ženama – da rade, da budu vrijedne. Plaćaju svoja pića i račune, da moji nastupi uvijek budu puni žena, koje imaju svoju lovu, jer ja ću pjevati uvijek pjesme samo za žene – poručila je pjevačica u toku koncerta, a publika je njenu izjavu snimila i podijelila na društvene mreže.

Nataša Bekvalac priznala

Nataša je često nailazila na brojne komentare na račun ljubavnog života, a iza sebe ima tri braka.

Nakon razvoda od bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića sa kojim ima kćerku Hanu, Nataša Bekvalac se još dva puta udavala, a sada je na nastupu sačekala neočekivana situacija.

Naime, dok je držala koncert, Nataši Bekvalac pokušali su da stave prsten na ruku.

Pjevačica je u svom duhovitom stilu sve ispratila, krenula da uzme prsten, a potom izmakla ruku i poručila: “Nema šanse” i odbila da stavi prsten.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz.ba/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS