calendar

Ponedeljak 16. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EDITA ARADINOVIĆ SE UDAJE! Krije svog dečka s kojim je šest godina u vezi, a sada se izlanula! SKANDALOZNO! SLAĐA PORŠELINA SE IZLANULA, PA PRIZNALA ŠOK ISTINU UČESNIKU: “Možda ti postanem maćeha” ON ZANIJEMIO SKANDAL NA NASTUPU ANDREANE ČEKIĆ! Pjevačica doživjela šok neprijatnost, ključa od besa: “Imam ja ruke, i ti si žensko” EVO GDJE SE NALAZI ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Ovdje je pronašla mir, otišla daleko nakon turbulentnog perioda (FOTO) BLAM NAD BLAMOVIMA! Tea Tairović ISKOPIRALA Acu Lukasa: Objavljen DOKAZ! PRVE FOTOGRAFIJE PRETUČENE MATEE STANKOVIĆ: Isplivao SKANDALOZAN SNIMAK, krv joj ŠIKLJA iz nosa, a po tijelu MODRICE I PODLIVI! (FOTO) Nataša Bekvalac priznala: “Vlasnici diskoteka me ne vole, prevrću očima kad trebam gostovati” Majdov suspendovan na pet mjeseci: Prekršio religiozne kodekse na Olimpijskim igrama Seks ili novac: Šta je važnije za sreću? HAOS U BIJELOJ KUĆI Ivan skočio na Gastoza, haos na sve strane, neviđeno do sada! “UHODILA ME JE, PRAVILA SCENE I HAOS, PRIJETILA JE DA ĆE DA URADI NEŠTO SEBI” Zvezdan RASKRINKAO Anđelu i sve njene laži NOVA PJESMA ACE LUKASA POSTAVLJA REKORDE! Za samo dva dana MILION PREGLEDA na Jutjubu! Emina Jahović pokazala kakva je dama sa stilom: Ovom izgledu niko nije odolio SOFIJA PRIZNALA SVE O POLJUPCU SA TERZOM Šok u rijalitiju, ostavio trudnu vjerenicu, pa odmah krenuo u akciju Državljanima BiH u Austriji poplavljene kuće i pogoni (FOTO/VIDEO) Apokaliptične scene zbog nevremena: Pukla brana, voda guta sve pred sobom

Majdov suspendovan na pet mjeseci: Prekršio religiozne kodekse na Olimpijskim igrama

Objavio: RHT
15/09/2024 8:30 PM

Majdov suspendovan na pet mjeseci

Majdov suspendovan na pet mjeseci Foto:Facebook

Prije 15 dana je dobio odluku da je suspendova od Svjetske džudo federacije zbog kršenja njihovih religioznih kodeksa

Srbijanski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na pet mjeseci zbog kršenja religioznih kodeksa. 

Kako je objavio džudista rođen u Lukavici, prije 15 dana je dobio odluku da je suspendova od Svjetske džudo federacije zbog kršenja njihovih religioznih kodeksa, a riječ je o krštenju pri ulasku na meč na Olimpijskim igrama. 

– Zabranjen mi je nastup na svim turnirima, kampovima i pripremama. Istina, u odbrambenom pismu disciplinskog postupka nisam htio da se izvinim zbog krštenja, i naravno da nisam, niti ću ikada, iako nisam ni znao kolika kazna može biti.

Gospod mi je dao sve, kako za mene privatno tako i za moju karijeru, i on je za mene broj jedan i ponosim se time. I to se neće promjeniti niti pod kojim uslovom. Slava Mu i hvala na svemu.

Za mene lično nista novo, samo nova stranica u mojoj karijeri i jedno novo životno iskušenje. Žao mi je Što je tako lijep i težak sport kao sto je džudo, spao na ovakve stvari.

Bog mi je podario veliku karijeru, sedam evropskih i tri svjetske medalje. Kad sam počinjao, sanjao sam da uspijem barem jednu tu veliku medalju uzeti. Te tako uspjeti u svom životu i životu moje porodice koja je žrtvovala sve za moju karijeru. Dao nam je mnogo više, a zadužio čak i previše da bih ja spustio glavu pred njima kad je došlo ili ili.

Odmorićemo do tada, a onda se vraćamo uz pomoć Gospoda našeg Isusa Hrista u novi početak i nove pobjede – napisao je Majdov.

Majdov je, inače, poražen u osmini finala na Olimpijskim igrama u Parizu. 

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz.ba/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS