calendar

Subota 14. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Zaustavljen sjajan niz Sarajeva, Posušje odnijelo veliki bod s Koševa Prijedorčanin Sado Maksuti je Bosanac sa najskupljim automobilom PONOVO UHVAĆENA U LAŽI? Anđela se žalila da ju je Zvezdan PROGONIO I PRATIO, a ona ga sve vrijeme zvala! Isplivali ŠOK DOKAZI (FOTO) Elmedin se naslađuje: Idemo hejteri, šta sad radim?! Goca Tržan ogorčena: Ivan nije zaslužio da ga udaraju i vrijeđaju! Te osobe su dno dna, žao mi je mog djeteta što gleda! UNIŠTENO MU LICE, JEZIVE SCENE! Ivan Marinković van sebe nakon Jeleninog napada, kamere snimile pravu sliku! (FOTO) Kensingtonska palata je lagala, Kejt Midlton nije dobro SNIMLJENA INTIMNA AKCIJA U RIJALITIJU! Mislili da ih kamere ne snimaju, pa nisu mogli da se obuzdaju! (FOTO) Grozne vijesti iz Austrije: Poginuo mladi bračni par iz Cazina, beba im preživjela JELENA DEBELO UDARENA PO DŽEPU! Evo koliko ju je koštao napad na, njenog i dalje zakonitog, muža, Ivana Marinkovića! Zato je ODBACIO Herceg Novi: Pogledajte “rane radove” Anđele Đuričić (OBJAVLJENA PREPISKA) SVE JE SLAGALA? Anđela KRILA POSJETE PSIHIJATRU, dok je svima pričala da je dobro a onda USLIJEDIO PAKAO Znate li da prepoznate žene koje vole seks? Jana ljuta kao ris: FATIMA SE PRAVI VAŽNA! EVO JA ZA MANJE VREMENA BOLJE NAPRAVIM! Dosta mi je njenih PRIČA! ANĐELA ĐURIČIĆ PAKOVALA NASILJE ZVEZDANU? “Gdje su tužbe? Za Slavnića? Za Pink? Sad nema nasilja?” Da li je SLAVA vrijednija od OBRAZA? (VIDEO) “DA LI STE VAS DVOJE ZAJEDNO?” Anđela GLUMILA LJUBAV zbog NOVCA? Aca Lukas ih RASKRINKAO pa IZVADIO SITUACIJU! Snimak iz emisije

(OBJAVLJENA PREPISKA) SVE JE SLAGALA? Anđela KRILA POSJETE PSIHIJATRU, dok je svima pričala da je dobro a onda USLIJEDIO PAKAO

Objavio: RHT
14/09/2024 5:30 PM

(OBJAVLJENA PREPISKA) Anđela KRILA POSJETE PSIHIJATRU

Anđela Đuričić u rijalitiju u kom se trenutno nalazi sebe predstavlja kao žrtvu nasilja i to Zvezdana Slavnića.

Objavljena prepiska
Foto:yt:premijera/privatna arhiva

Podsjetimo, mediji i javnost su upoznali Zvezdana kao “bivšeg robijaša” koji je proveo dosta vremena u zatvoru zbog ubistva.

Vezu sa Zvezdanom započela je u rijalitiju dok je on bio zauzet i u vanbračnoj zajednici sa Anom Ćurčić.

Međutim iako je Zvezdan ocrnjen na televiziji kada sada Anđela govori sve pogrdno o Zvezdanu na Pink televiziji, dokazi na internetu pokazuju drugačije.

Naime, Anđela je pokazala izuzetno nasilno ponašanje prvo u Zvezdanovim stanu što je objavljeno na televiziji HYPE.

Tu nije kraj. Anđela je nastavila sa svojim nasilnim ponašanjem o čemu svjedoči video kada je prijetila ne samo Zvezdanu već i na poslu kolegama sa televizije HYPE BIH.

KO JE NASILNIK?

Do sada mnogi su se razočarali u Đuričićku koja je pokazala izuzetno nasilno ponašanje. Ona je sada ušla u rijaliti očigledno uz podršku televizije Pink kako bi se “oprala” od veze sa Slavnićem predstavljajući sebe kao žrtvu.

Podsjetimo Anđela je spremala plan da “zatvori televiziju” tako što će pokušati suicid kad se najmanje nadaju.

Snimak razgovora je objavljen a Anđela je uprkos tome dobila podršku Pinka u blaćenju Slavnića kao nasilnika.

LAGALA JE I ZA PSIHIJATRA!

Kako HYPE SAZNAJE Anđela je slagala i da nije posjećivala psihijatra a to NIJE ISTINA.

Naime, objavljena je prepiska sa psihijatrom gdje se zakazuju termini:

Objavljena prepiska
Foto:privatna arhiva

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS