calendar

Subota 14. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Goca Tržan ogorčena: Ivan nije zaslužio da ga udaraju i vrijeđaju! Te osobe su dno dna, žao mi je mog djeteta što gleda! UNIŠTENO MU LICE, JEZIVE SCENE! Ivan Marinković van sebe nakon Jeleninog napada, kamere snimile pravu sliku! (FOTO) Kensingtonska palata je lagala, Kejt Midlton nije dobro SNIMLJENA INTIMNA AKCIJA U RIJALITIJU! Mislili da ih kamere ne snimaju, pa nisu mogli da se obuzdaju! (FOTO) Grozne vijesti iz Austrije: Poginuo mladi bračni par iz Cazina, beba im preživjela JELENA DEBELO UDARENA PO DŽEPU! Evo koliko ju je koštao napad na, njenog i dalje zakonitog, muža, Ivana Marinkovića! Zato je ODBACIO Herceg Novi: Pogledajte “rane radove” Anđele Đuričić (OBJAVLJENA PREPISKA) SVE JE SLAGALA? Anđela KRILA POSJETE PSIHIJATRU, dok je svima pričala da je dobro a onda USLIJEDIO PAKAO Znate li da prepoznate žene koje vole seks? Jana ljuta kao ris: FATIMA SE PRAVI VAŽNA! EVO JA ZA MANJE VREMENA BOLJE NAPRAVIM! Dosta mi je njenih PRIČA! ANĐELA ĐURIČIĆ PAKOVALA NASILJE ZVEZDANU? “Gdje su tužbe? Za Slavnića? Za Pink? Sad nema nasilja?” Da li je SLAVA vrijednija od OBRAZA? (VIDEO) “DA LI STE VAS DVOJE ZAJEDNO?” Anđela GLUMILA LJUBAV zbog NOVCA? Aca Lukas ih RASKRINKAO pa IZVADIO SITUACIJU! Snimak iz emisije UŠLA U RIJALITI S OZBILJNIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM! Sve se saznalo, a ona pobjesnila HVALITE ME USTA MOJA: Elmedin tvrdi da mu je Boga dao zlatne ruke BOSANSKE CRNE UDOVICE: Ko su žene u BiH koje su ubijale partnere NECENZURISAN SNIMAK! Ovo je trenutak kada je Jelena RASCIJEPALA LICE Ivana Marinkovića

“DA LI STE VAS DVOJE ZAJEDNO?” Anđela GLUMILA LJUBAV zbog NOVCA? Aca Lukas ih RASKRINKAO pa IZVADIO SITUACIJU! Snimak iz emisije

Objavio: RHT
14/09/2024 3:30 PM

Anđela GLUMILA LJUBAV zbog NOVCA? Aca Lukas ih RASKRINKAO

Anđela Đuričić ušla je u rijaliti kako bi se “oprala” od veze sa Zvezdanom Slavnićem, komentari su masovni po društvenim mrežama.

Da li ste vas dvoje zajedno
Foto:HYPE  TV

Naime, Anđela prethodnih sezona nije bila “bitna” a nakon afere sa Slavnićem njena popularnost je porasla. Sada je na televiziji ponovo učesnik ali ne zbog sebe već ponovo zbog Slavnića.

Zvezdan je i sam rekao u jednoj emisiji da mu nije jasno da na svako pitanje u rijalitiju Anđela odgovara sa “To je moja najveća greška”.

“Anđela kako si?”, ona odgovara “To je moja najveća greška, kajem se”, govorio je Slavnić.

U RIJALITIJU ZBOG ZVEZDANA

Mnogi se nadaju da će Zvezdan ući u rijaliti kako bi se suočio sa njom međutim Slavnić je oduvijek bio jasan i sa stavom da do toga neće doći.

Ja sam nastavio svoj život. Ona očigledno nije”, rekao je Zvezdan.

“DA LI STE VAS DVOJE ZAJEDNO?”

Zvezdan i Anđela su na televiziji HYPE ugostili legendarnog Acu Lukasa, koji je u jednom trenutku upitao Anđelu i Zvezdana:

“Jeste li vas dvoje zajedno?”, upitao je Lukas.

“Jesmo”, rekla je Anđela.

“Nismo”, rekao je Zvezdan.

U tom trenutku je Lukas “izvadio” neprijatnu situaciju tako što je ispričao vic za muzičara.

Već u tom trenutku je Anđela izgledala čudno jer se nasilno nasmijala, dok je Zvezdanu bilo neprijatno i uskoro je Đuričićka sama vodila emisiju.

Da li je to zaista i htjela? U tom trenutku je bila popularna zbog diskvalifikacije opet sa Zvezdanom, a danas je ponovo u rijalitiju zbog njega.

Nakon otkaza na HYPE televiziji, a bez reakcije Zvezdana u javnosti Anđela je nestala sa lica zemlje i medijskog neba. Kako se špekuliše Anđela ne bi bila u rijalitiju da nije teme o Slavniću.

NASILJE?

Anđela takođe u rijalitiju “ostavlja mjesta” da se pomisli da je bila navodno zlostavljana, a nedavno je Slavnić pokazao bezbroj poziva na telefonu baš od nje. Postavlja se pitanje kako je bilo nasilja ako je ona navodno insistirala da se tajno viđaju?

foto:instagram/menejeblam

Da li je Anđela iskoristila Zvezdana zarad popularnosti? Pa i sada pokušava da uradi isto, ostaje vam da procijenite.

ISPOD TEKSTA POGLEDAJTE CIJELU EMISIJU SA LUKASOM

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS