calendar

Subota 14. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Znate li da prepoznate žene koje vole seks? Jana ljuta kao ris: FATIMA SE PRAVI VAŽNA! EVO JA ZA MANJE VREMENA BOLJE NAPRAVIM! Dosta mi je njenih PRIČA! ANĐELA ĐURIČIĆ PAKOVALA NASILJE ZVEZDANU? “Gdje su tužbe? Za Slavnića? Za Pink? Sad nema nasilja?” Da li je SLAVA vrijednija od OBRAZA? (VIDEO) “DA LI STE VAS DVOJE ZAJEDNO?” Anđela GLUMILA LJUBAV zbog NOVCA? Aca Lukas ih RASKRINKAO pa IZVADIO SITUACIJU! Snimak iz emisije UŠLA U RIJALITI S OZBILJNIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM! Sve se saznalo, a ona pobjesnila HVALITE ME USTA MOJA: Elmedin tvrdi da mu je Boga dao zlatne ruke BOSANSKE CRNE UDOVICE: Ko su žene u BiH koje su ubijale partnere NECENZURISAN SNIMAK! Ovo je trenutak kada je Jelena RASCIJEPALA LICE Ivana Marinkovića TEODORA PRIZNALA DA JE NA BEBICINE OČE SRAMNO FLERTOVALA SA DRUGIM! Macanović na ivici suza priznao šta mu je na duši! ANITA NOVU TETOVAŽU POSVETILA ANĐELU! EVO ŠTA NA NJOJ PIŠE! Ranković se odmah oglasio, pa svima stavio do znanja šta misli o ovome! (FOTO) Sarajevska glumica i manekenka na meti kritika zbog izjave o Bredu Pitu: “Muvao me, ali sam ga odbila” EVO U KAKVOM JE STANJU SAMIR RAMOVIĆ PRED TRANSPLATACIJU BUBREGA! Završili u suzama, pa otkrili kada će se operacija desiti! (VIDEO) SKANDAL U BIJELOJ KUĆI! Obezbjeđenje hitno reagovalo! Dnevni horoskop za 14. septembar Jahorina i jutros pod bijelim pokrivačem: Pogledajte kako izgledaju druge planine PONOVO PLJUŠTE BATINE I KRV U RIJALITIJU! Jelena skočila Ivanu na leđa pa ga iskasapila noktima, on zapomaže na sav glas! SKANDAL! (VIDEO)

EVO U KAKVOM JE STANJU SAMIR RAMOVIĆ PRED TRANSPLATACIJU BUBREGA! Završili u suzama, pa otkrili kada će se operacija desiti! (VIDEO)

Objavio: RHT
14/09/2024 11:30 AM

EVO U KAKVOM JE STANJU SAMIR RAMOVIĆ PRED TRANSPLATACIJU BUBREGA!

EVO U KAKVOM JE STANJU SAMIR RAMOVIĆ PRED TRANSPLATACIJU BUBREGA! Foto: ATAImages

Samir Ramović otputovao je u Tursku gdje će mu biti odrađena transplatacija bubrega.

Kako se nedavno saznalo, pjevaču otkazuju oba bubrega, zbog čega je transplatacija neizbježna.

Samir se snimio za Instagram dok je sjedio sa direktorom bolnice, doktorkom i njenim suprugom, kao i dva potencijalna donora.

– Bio sam u neizvjesnosti svih ovih mjeseci, ova borba nije još gotova, ali smo na dobrom putu. Uopšte nije lako, trebaju pripreme i organizacije. Sve je mnogo komplikovano, potrebna je transplatacija bubrega, mnogo je ozbiljnije nego što možete da zamislite. Ovdje sam doputovao sa ujakom i sa jednim gospodinom, Miškom iz Bijeljine, on mi se javio, ovdje smo se vidjeli i upoznali – naveo je Samir i dodao:

Završili u suzama, pa otkrili kada će se operacija desiti!

– Miško je bivši bokser, još uvijek je aktivan sportista, trener. Čovjek je došao da mi dobrovoljno da bubreg, bez ikakvog novca, bez ikakve ucjene. Družili smo se 7 dana, ja sam stekao prijatelja do kraja života. Radili smo analize, pojavili su se neki problemi, Miško ima cistu na bubregu i neke kamenčiće. Doktori šalju na detaljne analize, pa se to odužilo – naveo je pjevač

Donor će mu biti ujak.

– Ujak i Miško mogu da mi budu donori, tako se pokazalo po kompatibilnosti. Ipak, Miško mora mjesec dana da se leči pa tek kad sve prođe može da mi donira bubreg. Zato će mi ujak donirati. U ponedjeljak idem u ambasadu i do petka će biti transplatacija – saopštio je Samir Ramović.

“Samir je pod kontrolom sa lijekovima”

U lajvu se javila i medicinska radnica, koja vodi računa o Samiru. Istakla je da se već zna datum transplatacije, ali da tu informaciju čuvaju u tajnosti.

– Od ponedjeljka imamo analize, sa dvojicom donora. Riješili smo da ćemo da idemo sa ujakom, zbog Miškove zdravstvene situacije. Miško je plakao zbog toga što ne može da bude donor, veoma je bilo dirnjivo. Samir je pod kontrolom sa lijekovima, da ne bi došlo do pogoršanja situacije. Snimaćemo cijeli proces, pa ćete sve videti na kraju u dokumentarcu. Dodali smo infuzije na te lijekove što pije. Sve će da bude dobro, budite uz njega. Pazite šta mu pričate i pišete, sve utiče na njegovu psihu, a sada je važno da ima podršku i da bude dobro. Znamo već kada će biti transplatacija, ali nećemo otkriti, neka bude iznenađenje poslije – navela je doktorka.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS