calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NE MORAJU SVI DA BUDU “MASNOKOSI” I NE TREBA MI BOTOKS” Saša Mirković se oglasio, pa zapalio mreže objavom ŠOKANTNA ISTINA O BRAKU KEJT I VILIJAMA! Bivši zaposleni raskrinkao zašto ju je princ zapravo oženio POZVAO ME JE ALEKSANDRIN MOMAK! Filip Car otkrio ko je novi Aleksandrin izabranik: To je jedan… Hajduk srušio Dinamo usred Zagreba i preuzeo vrh tabele: Splićani slave Marka Livaju NA MILJANU KULIĆ JE BAČENA CRNA MAGIJA? “Marija, NAĐI JOJ SPAS, to je jače od nje” Krofak već prebolio Maju?! MMA borac bacio oko na ovu rijaliti učesnicu: “Ona je najljepša! Ili moja, ili ničija…” Pomračenje Mjeseca mijenja ljubavne živote tri znaka: Ono što im je suđeno, desiće se baš na OVAJ dan! “NIJE ISTINA DA ME JE OTAC IZBACIO IZ KUĆE!” Mara Carica otkrila DETALJE: “Moj tata brine za mene!” Ovo je momenat kad je ANĐELA ZAJECALA: Hajrija pomenula nasilje BEZ CENZURE Nesnosne vrućine su iza nas: Pao snijeg u BiH UROŠEVA MAJKA VAN SEBE ZBOG KAČAVENDE! Ključa od bijesa, izustila samo jedno! Zategao se, uradio zube, smršao i… Od starog Mace nije ostalo baš ništa: Ne biste ga prepoznali na ulici Pijani vozač izazvao tešku nesreću u Banjaluci, više osoba povrijeđeno “PORODILA SE U KUPATILU U TREĆEM MJESECU TRUDNOĆE, BEBA NIJE PREŽIVJELA!” Bojana Pavlović proživljava PAKAO TRAUMA KOJA JE OSTAVILA OŽILJKE: Zdravko Čolić sa suprugom prošao kroz horor iskustvo PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV NINE KOVAČEVIĆ, PRODUCENTKINJE TELEVIZIJE PINK koja je UDARILA DJEVOJČICU na pješačkom prelazu u alkoholisanom stanju

TRAUMA KOJA JE OSTAVILA OŽILJKE: Zdravko Čolić sa suprugom prošao kroz horor iskustvo

Objavio: RHT
13/09/2024 7:40 PM

Čolina trauma koja je ostavila ožiljke

Čuveni pjevač Zdravko Čolić već godinama je u ljubavi sa Aleksandrom sa kojom ima dvije ćerke.

Čolina trauma koja je ostavila ožiljke/Foto: ATA Images

Aleksandra je profesorka geografije i ne voli mnogo da se eksponira u javnosti, te ih rijetko viđamo zajedno.

Zdravko Čolić je svojevremeno otkrio da su se vjenčali spontano, na Prvi maj.

“Vjenčali smo se na 1. maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na Uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života“, rekao je on, prenosi „Blic“.

Ipak, kako Zdravko ima mnogo obožavateljki, događale su im se i neprijatne situacije.

„Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti“, rekao je on svojevremeno.

„Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da može da joj bude samo drago zbog toga“, dodao je Čola.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/cdm.me/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS